Animizacja_ 0 Napisano Październik 1, 2012 Chciałabym wzbudzić dyskusje, dowiedzieć się, jaki macie stosunek do tabletek anty :) Ufacie im w 100%? Jesteście spokojne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość magdusia8752 Napisano Październik 2, 2012 U mnie niestety się nie sprawdziły. Nie chodzi mi o skuteczność a o skutki uboczne. Lekarz nie mógł mi ich dobrać. Po badaniach okazało się, że w ogóle nie mogę ich przyjmować. Zdecydowałam się więc na cyclotest do npr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Animizacja_ 0 Napisano Październik 2, 2012 Moje przyjęły się świetnie od początku. 3 lata je biorę i ciągle brak zaufania :( Oj, to współczuję Ci... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salianka 1 Napisano Październik 2, 2012 Zmieniałam kilkakrotnie (w ciągu prawie 10lat), ponieważ czasami skutki uboczne były widoczne od razu, a czasami dopiero po długim czasie zażywania. Byłam młoda i głupia, o badaniach hormonalnych nikt mi nie powiedział. Ale ufam im, sprawdziły się świetnie (pod kątem zabezpieczenia). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach