Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem fanką FC Barcelona

szybko jakiś fan realu madryt stoi mi pod oknem, mam go oblać woda?

Polecane posty

:classic_cool:

Gość Pani Aurelia Panna
Lej. Real to dno. Ostatnio myślałam że zleje laskę w koszulce tego pedała cr7 :classic_cool:

bo wyglada jakby miał downa, to chyba logiczne że musi być za realem :classic_cool:

Gość Pani Aurelia Panna
Fanka guza szukasz dziewczynko? To temat dla fanów barcy założ sobie swój temat i wypad 🖐️

Gość Pani Aurelia Panna
O ja co za kretynka nie jestem fanka barcy - w sumie jak można być fanem jakiejś drużyny kiedy nawet nie było się na ich meczu ani nic podobnego wkurza mnie po prostu jak jakaś idiotka fanboy w tym przypadku fanka reallu się wpierdala z ta swoją drużynką pajaców gejów i żelusi ;)

Gość Pani Aurelia Panna
Inteligentnych kretynko? Myślisz że jak na translatorze przetłumaczyłas sobie śmieszne prymitywne piłkarskie przyspiewki to jesteś och i ah kończę idiotko bo żal topic czas na takiego minusa.

Gość Pani Aurelia Panna
Mój chłopak nie ogłada jakiegoś prymitywnego sportu, pewnie nawet nie wie co to za drużyna

Gość Pani Aurelia Panna
Żeby zrozumieć kontekst wpierw trzeba zrozumieć debilko co tam jest napisane. Zazdrość? Może nie studiuje medycyny ni prawa ale iberystyka to porażka ;) znam angielski nie mam potrzeby znajomości hiszpańskiego

Gość Pani Aurelia Panna
Zazdroszczę? Czego kasy? Mam swoją, nie skończenia podstawówki może tak jak w przypadku co niektórych jej graczy co ma znajomość klubów piłkarskich do orientacji seksualnej ??

Gość Pani Aurelia Panna
E popularniejszy? W sensie że niby więcej populacji populacji się nim posługuje? Możliwe ale gdzie, w Meksyku? Ja w angli żyje :D

Gość Pani Aurelia Panna
Jak nie wiesz to nie pisz, bo pierdolisz jak potluczona

Gość Pani Aurelia Panna
Żyje w Angli, posługuje się Angielskim więc co mi po hiszpani i jakimś tam meksyku? hmm ludzie raczej masowo nie uczą się hiszanskiego a raczej się rodzą, co jest plagą w biednych krajach.

Gość Pani Aurelia Panna
Jesteś jak rasistka, uogólniasz, a niepotrzebnie byłaś chociaż w angli albo chociaż tej hiszpani dziecko? Znasz osobiście jakiegoś hiszpana albo anglika?