Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katenika

Piersi problemem

Polecane posty

Gość SamaJa2
Odpowiednio dobrany biustonosz rozwiąże sprawę

Tak rozwiaze problem odezwaly sie wszystkie posiadaczki 70A. Nawet jesli nie , to ja nie chce takiego rozwiazania mam dobrze dobrany prosze o inne propozycje

Gość gołym okiem w okularach
sfsf

Gość SamaJa2
Więc jesteś za młoda na operację zmniejszenia piersi

Gość efeefefr
no tak wielkie piersi wraz ze szczapowatoscia wygladaja tragicznie, wiem bo mam taka koelzanka figura chlopaka a cyc ogromniasty fuuuuuuuuuuuuuuuj

Gość ja waze 50kg na 168cm
a stanik mam 60E lub 60F zależy od modelu :p a więc mam 10cm mniej w obwodzie pod biustem więc coś w twojej wadze nie pasuje xp

Gość prawictwo pospolite222
moje kuzynki tez mają duze piersi ..

w takim razie masz zle dobrany stanik. Ja mam w obwodzie 70, a waze wiecej i chuda nie jestem. wyzej ktos dobrze napisal, ze dobrze dobrany biustonosz pomoze, wowczas piersi wygladaja na mniejsze.

Gość nilonka
Na 100% źle dobrany biustonosz. Ja przy tym samym wzroście ważę 15 kg więcej i noszę obwód 70, czasem nawet 65.

dziewczyny dobrze mówią. Albo podałaś fałszywą wagę albo masz źle dobrany biustonosz. teraz się przyznaj :P

ja ważę 63 kg i mam wzrostu 164 a noszę rozmiar biustonosza 80 DD... wszyscy też mówili że mam źle dobrany biustonosz a poszłam to sklepu wyłącznie z bielizną a pani potwierdziła że mam właśnie taki ...

Gość nilonka
GrzecznaAga27 , a w jakim sklepie byłaś? Bo wiesz, te, w których obsługa się zna na doborze staników można na palcach policzyć...

Gość eeeeeeee????????
Jesteś kulturystką??

Wszystkie wymiary są podane prawidlowo, zamiast mnie osądzać moze zwroccie uwage na budowe ciala . U mnie biust to jedyne miejsce ktore sklada sie z tluszczu

Gość eeeeeeee????????
Katenika, nie podałaś żadnych wymiarów (tzn. nie napisałaś ile masz cm ciasno pod biustem i ile w biuście) :P GrzecznaAga27, ile masz w talii przy tych szerokich żebrach? i czy zmierzyłaś się naprawdę ściśle, wydychając powietrze?

no w biuście może ci się zbierać tłuszcz ale wymiar "70" świadczy o tym, że pod biustem masz ok 75cm. Gdzie ja o większej wadze i niższym wzroście mam 63cm. Stąd albo podajesz nieprawidłową wagę, albo masz szeroką klatę ;) grzecznaaga - sorki, ale mają wymiar 80 pod biustem to trzeba być odrobinę przy kości ;) nie chcę Ci zarzucać nadwagi ani nic więc proszę nie bierz tego za atak!

nie będę się sprzeczać, bo powiedzenie "grube kości" w sumie jest prawdą ale chodzi mi o 80pod biustem. I w sumie przy twoim wzroście i wadze nie wiem czemu ktoś zarzucał ci źle dobrany stanik. W sensie za mały obwód czy za duży? a może miseczki złe?

Pod biustem mam rowno 70 a w biuscie 91cm . Dziewczyny ja sama tego nie rozumiem to są jakies anomalia