Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katenika

Piersi problemem

Polecane posty

Gość ja waze 50kg na 168cm
może po prostu masz szerszą "klatę" :) ale przy 71cm to w sumie pasuje obwód 70 ;) ale aż jestem zdziwiona patrząc na twoją wagę i wzrost tym, że ja mam mniej :P

Gość eeeeeeee????????
No i już widać, że to nie żadne 70E tylko 65G.

Gość eeeeeeee????????
Na 70 cm będzie pasowało 70 tylko od Ewy Michalak. Przeciętny stanik z Triumpha czy sieciówki będzie za luźny.

Weź co ty za glupoty gadasz ze 70G jak sprawdz sobie metrówke z triumpha i mi pani osobiscie dobierala wiec nie wciskaj mi tu kitu. A zreszto nie wazny stanik tylko dziewczyny powiedzcie jak moge go zrzucic? zawsze duzo jadlam wiec moze teraz jak ogranicze, chociaz ja nigdy nie tylam przynajmniej w ''normalnych'' miejscach

Gość eeeeeeee????????
No jak pani ci w Triumphie dobierała to rzeczywiście masz dopasowane "super" :D (to jest ironia, jakbyś nie wiedziała bo poziom niekompetencji w sklepach tej marki przebija sufit, poczytaj sobie zresztą: http://forum.gazeta.pl/forum/w,32203,122032664,122032664,poszlam_na_brafitting_do_Triumpha_.html Ty się naucz dobierać staniki (obwód się zaniża, powinien być o kilka cm mniejszy niż to ile ty masz pod biustem, zmierzone na wydechu i bardzo ciasno) i czytać tabele (na 70 cm pod biustem i 91 w biuście jak byk jest 65G), a nie szukasz jak schudnąć z kości na ości.

To macie i tak dobrze :) ja noszę tylko staniki cleo , ponieważ żadne mi nie pasują a noszę rozmiar 65 GG :(( a nie jestem gruba :)