Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martyna1986

Pomocy wspołlokator

Polecane posty

Gość Martyna1986

Jestem w szoku...moj dobry przyjaciel z którym mieszkam .... coś zaczelo z nim byc nie tak...przed chwilą odpalam laptopa ktorego mu wczesniej pozyczałam i tak niewiem (ogolnie wscipska z natury nie jestem) a wiec wchodze na historie odwiedzanych wczesniej stron i widze głowne haslo CYJANEK POTASU jeszcze nic ala patrze dalej widze wyszukiwane informacje jak działa gdzie co jak iza ile kupić...jakieś strony ukrainskie rosyjskie juz teraz nie wiem ale jestem w szoku rece mi siie trzesą z nerwow nie moge ułożyc zdan CO Z TYM ROBIC

Gość Martyna1986
dopisze jeszcze ze on ma doła psychicznego od jakiegos czasu...nie spotyka sie juz ze znajomymi...ma jakies problemy w pracy...nie chce mi nic powiedziec....chodzi jakis przybity...czy ja powinnam działac gdzies to zglosic?GDZIE?

Gość hgfhgfhgf
naślij na niego GROM :-0 pogadaj z człowiekiem normalnie, życzliwie panikę siejesz...

Gość Martyna1986
bo ja jestem przerazona...i co mu powiedziec ze go sledze przeszukuje mu historie na necie...?niewiem poczekam..powinien byc tak poo 22

Gość Baba ze wsi zabitej dechami
Kup flaszkę i zacznij z nim normalnie, po ludzku rozmawiać.

Gość Baba ze wsi zabitej dechami
Powiedz, że miałaś ciężki dzień i chciałabys się odstresować.

Gość Martyna1986
może powinnam zrobić mu loda?

Gość Martyna1986
ok porozmawiam znim...Wy sobie z tego smiechy robicie a dla mnie jest to powazna sprawa...pierwszy raz jestem w takiej sytuacji chcialam poruszyc ten temat a nie chcialam robic zamieszania i gdzies wydzw