Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KretOna

Wstręt do jedzenia

Polecane posty

Mam 16 lat. Od jakiegoś tygodnia mam jakiś dziwny wstręt do jedzenia. Tak jak wcześniej mogłam wiecznie jeść tak teraz jak zjem chociaż kromkę chleba czy drożdżówkę w ciągu całego dnia to jest dobrze. Może 2 ciągu tego tygodnia 2 dni były takie, że zjadłam tak jak zawsze normalnie jadłam, ale strasznie źle się po tym czułam. Moi rodzice nic nie zauważyli, ale to jak zawsze. Wizyta u psychologa odpada, bo wg moich rodziców do psychologa idzie człowiek, który ma coś z głową. Przepraszam za wyrażenie, ale taka jest ich opinia. Nawet nie mam ochoty jeść słodyczy. Wcześniej to jadłam tak długo aż zjadłam wszystkie słodkie rzeczy jakie miałam w domu. Nieważne czy było mi już niedobrze czy nie, po prostu jadłam, żeby inni nie zjedli : P. Może jeszcze dodam, że ważę około 53 kg przy wzroście 165 cm. Kardiolog kazała mi przytyć do 58 kg. Przepraszam. Nie przytyć tylko nabrać mięśni, ale nie lubię mięsa (bo nabranie mięśni z tym się wiąże). Więc skoro w lutym mam wizytę kontrolną powinnam jeść, żeby nie schudnąć, ale jak. Piszę tutaj, bo być może ktoś kiedyś miał podobny problem. Proszę o pomoc!

Gość bl3eeeeereeeee
pewnie jestes zarobaczona oczysc organizm a apetyt sam wroci!!!

Gość Marzenia się spełniają_*
żeby nabrać mięśni wcale nie trzeba jeść mięsa, tylko trzeba się ruszać i trzymać zdrową dietę z odpowiednią ilością białka jeżeli nie ćwiczysz i jesz same śmieci, to możesz najwyżej nabrać tłuszczu, bo mięśnie od tego nie rosną a białko jest w różnych produktach, nie tylko w mięsie - w rybach, w różnych fasolkach, sojach i innych strączkowych (najlepiej je łączyć z pełnoziarnistymi produktami typu pieczywo razowe, brązowy ryź itd.), dużo jest też w serze żółtym, białym i innych serach itd. o tym, gdzie jest białko znajdziesz informacje w internecie

Marzenia się spełniają_* Ta wiem, że trzeba ćwiczyć, dzięki temu nabrałam 3,5 kg mięśni, ale nie o to sie pytałam -.-