Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beeenek

Nie stać mnie na prezent...

Polecane posty

Gość Olgierdzik
kup gumki i będzie sex takie czekoladowe albo truskawkowe.

Gość Beeenek
Olgiercik Seks bedzie napewno ;)

Gość Dżennifer
no,zebys sie nie zdziwil......jak w prezencie podarujesz karteczki,tanie kolczyki albo jakies durne ramki to nie bylabym taka pewna :)

Gość sdfghjksdfghjksdfghjk
ja bym z toba zerwala wiedziales ze urodziny beda mogles zaplanowac w ogole bym ci duoy nie dala

nie dosc ze forsy nie masz to jeszcze pomyslow ci brak ale pewnie gdzie fiuta wsadzic to wiesz i zawsze na to czas no nie? urodziny sa raz w roku nieudaczniku moja rada : pozycz forse na jakis porzadny prezent i splacaj potem dlug

Gość Beeenek
Nie mam pieniedzy bo jeszcze sie ucze, a dlugu nie mialbym jak splacic :(

szkoda ze cie nie ucza jak robic forse dupku

Gość 00009666
Przynajmniej widac ze chcesz cos dla niej zrobic lub kupic drobnostke. Ja juz z samego Twojego podejscia bym sie cieszyla. Moj niestety facet (az mi wstyd) ma 36 lat i nawet pewnie nie zastanawia sie nad tym ze mam niedlugo urodziny. Nic nie dostane poza smsem z zyczeniami, bo on nie ma kasy i nie pracuje. To dopiero przykre:(

Gość 7 lat w zwiazku....
A my oboje pracujemy i faktycznie jemu mogloby czasem wyleciec z glowy.... zrozumialabym no ale coz... wylatuje z glowy za kazdym razem, teraz sobie przypomnienie pisze na tel o rocznicach ale juz nie napisze sobie przypomnienia, ze za rocznice powinnam dostac chocby zdechłą roze ;/ a ja za kazdym razem... co roku, latam po sklepach i szukam prezentu dla niego.

Gość Jdtjamtgamtja
Kup kwiaty, jakiś maly torcik i moze zorganizuj wieczór filmowy :)

Gość iiiiiiiiiii,
To zależy jakie macie plany, czy zaprosila na ten dzien gosci, czy tylko ciebie, bo jak beda znajomi z upominkami, to bedzie ci głupio z pusta reka isc. Ja bym się ucieszyła z ładnych srebrnych (lub posrebrzanych) kolczyków i kwiatka. Kolacja, hmmm no nie wiem, pewnie jak cię zaprosi do domku, to bedzie miala jakis tort, czy cos, rodzice pewnie jej cos dobrego przygotuja i cie poczestuje, alkohol tez moze juz byc. Chyba, że sytuacja jest taka, ze wiesz, że nie bedzie takich przygotowan, wtedy fajnie by było, gdybys ty tak zrobił. Możesz np. zaprowadzic ja do siebie, do swojego pokoju, w którym przygotujesz mini przyjecie :) No wiesz, jakies dekoracje, torcik, mozesz cos do jedzenia przygotowac (albo poprosic rodziców o pomoc, mama pewnie cos by ugotowała :) ), do tego muzyczka, nastrojowe światła, szampan i niespodzianka gotowa. Tylko żeby sie zmiescic w budrzecie :) róża też by sie przydała. Zakrywasz jej oczy i robisz suprajsa :D ja bym sie bardzo ucieszyła.

Gość iiiiiiiiiii,
no i te kartki, jak dla mnie świetny pomysł, jesli ma wrazliwą, romantyczna osobowosc, a nie tylko leci na kase i drogie prezenty, to bardzo sie ucieszy i bedzie to pamiatka na cale zycie, wszystkim sie pochwali :)

Gość DobraCiocia
Oj kurcze, to mi cię szkoda chłopie. Ale uszy do góry, sama nie zawsze miałam kasę na prezent dla mojego faceta czy kogoś bliskiego,wiec jak coś to nie łam się tylko zrób coś samodzielnie, np. ciasto, muffinki z mamą, albo choćby laurkę - wiesz, najważniejsze są uczucia. A jeśli chcesz coś kupić to poszukaj tutaj: http://4gift.pl/prezent-dla-niej , może coś fajnego wypatrzysz:) I nie łam się, ważniejsze od tego co jej możesz kupić jest to że tak bardzo się tym przejmujesz:) A jeśli ona też kocha to zrozumie, na drogie rzeczy będziecie mieć czas za parę lat :)