Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

emma0002

krawienie po

Polecane posty

dziewczyny mam problem a mianowicie w piatek bylam na imprezie,mocno zakrapianej imprezie. razem z moim chlopakiem poszlismy do lozka - niestety bedac juz pod mocnym wplywem alkoholu - niestety w sumie nic z tego nie wyszlo bo nie mielismy gumki . jednak dodam ze nie powstrzymalo to mojego chlopaka od penetracji- pare pchniec i tyle - niestety zbyt wielkie ryzyko bylo aby dokonczyc to co zaczal - ale moim zdaniem jakies tam ryzyko i tak ponosimy. ale to akurat malo wazne. chodzi o to ze rano zobaczylam niewielkie krwawienie - co mnie bardzo zmartwilo,dziewica juz nie jestem od dawna. czy ktoras z was sie z tym spotkala? mam zamiar umowic sie jak najszybciej na wizyte u lekarza ale jedank wczesniej chcialabym wiedziec czego mam sie spodziewac,moze ktoras z was miala podobny problem z gory bardzo dziekuje

moja lekarz mi kiedys powiedziala ze czasami takie cos moze sie zdarzyc - jesli widzialas tylko male plamki i juz na drugi dzien nie krwawilas to sie nie martw - ale jak to sie powtorzy lepiej idz do lekarza nie martw sie napewno wszystko jest ok :) moze chlopak penetrowal Cie tez palcem ? i niechciacy gdzies udrapnal ? i nawet tego nie poczulas ? od tego tez moglas lekko krwawic