Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

prawiczki 25 + ludzicie sie jeszcze ze znajdziecie kobiete ?

Polecane posty

"a ja wierze ze wszscy, co do jednego, znajda sobie klony Natalki siwiec i beda rwac laski niczym Hefner za mlodu" optymistka co :D

ja mam 24, niedługo 25 i trace nadzieje, chyba jednak bede sie rozwijał zawodowo i rodzice zatrudnią mnie u siebie. Po tylu randkach , sympatiach, czatach jest mi przykro ze nawet jedna osoba nie chciała ze mną utrzymywać kontaktu :(

Gość gdzie jest nemo
hello :D

Po tylu randkach , sympatiach, czatach jest mi przykro ze nawet jedna osoba nie chciała ze mną utrzymywać kontaktu ' chcialam napisac cos wrednego, ale tym postem zmiekczyles moje serduszko 👄 niech ta emotikonka bedzie dla ciebie sybstytutem buziaka. :classic_cool:

migotka - pierwszy raz od obcej kobiety :D ble ble - moze sie kiedys doczekamy osoby która nas zrozumie i polubi, a jesli nie...kupimy sobie koty. Juz mam mam dwa psy, brakuje dwóch kotów :) zwierzęta kochają za nic, no moze za pełną miske :P

Gość gdzie jest nemo
Chłopaki, przesadzacie z tym biadoleniem. Ogarnijcie się:P

Gość bumele
Im dłużej będziecie kisić się we własnym sosie, szukac rozmowy, towarzystwa z innymi prawiczkami tym dłużej będziecie tymi prawiczkami. Szukaj towarzystwa i rad mężczyn, którym chciałbyś być.

Gość NIE PRAWDA
Ja mam 29 a tak na poważnie to zacząłem się spotykać z kobietami jak miałem 28, wcześniej byłem typem imprezowicza, jak mnie podrywały to nie reagowałem, wolałem pić z kolegami :/ odreagować ciężki tydzień, praca, studia zaoczne i jakoś latka leciały, teraz trochę żałuje że robiłem tak a nie inaczej ale nie ważne, aha i nie jest tak że się każdej kobiecie podobam raczej mało której się podobam, także nie skreślajcie się tylko próbujcie do skutku.

Gość NIE PRAWDA
Taa tylko akurat nie każda baba patrzy na urodę sam znam kilka takich osobiście (min. dlatego że 2 się chciały ze mną spotykać, nie ceniły mnie za urodę tylko za to że jestem wesoły, towarzyski, zaradny, wieczny optymista itd.).

Gość IMO12358
NIE PRAWDA "(min. dlatego że 2 się chciały ze mną spotykać, nie ceniły mnie za urodę tylko za to że jestem wesoły, towarzyski, zaradny, wieczny optymista itd.)." Pewnie Ci to same powiedziały? :D

Gość NIE PRAWDA
To znaczy czasami słyszę to od ludzi na swój temat, nie koniecznie kobiet, więc się domyślam dlaczego były mną zainteresowane, znam siebię. *BLE BLE* słyszałem obraźliwe rzeczy na temat swojej urody jak i teksty że jestem bardzo przystojny, te pierwsze niestety częściej, więc mówię uroda rzecz umowna...

Gość IMO12358
Spójrz na to z innej strony Kolego Krasnalu - zawsze możesz zostać świetnym "przyjacielem". :classic_cool:

Gość ringerike
w KK istnieje cos takiego jak dziewictwo i wdowienstwo konsekrowan e-baby slubuja dozywotni celibat i nosza specjalne pierscienie-ale to dyskryminacja ze nie matego dla mezczyzn -prawiczek konsekrowany jak to dumnie i pieknie brzmi

Gość ringerike
coz mozoe zrobic prawik ateista?