Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pesymistyczna

Byłabyś w stanie być z mężczyzną (nieżonatym) , który ma dziecko z inną kobietą?

Polecane posty

Gość Pesymistyczna

Pytanie tak o ...z nudów ;d

Gość sztylet
To zależy jaki byłby ten facet i jakie miałby relacje z matką jego dziecka i z samym dzieckiem.

Gość ifigenija
nie, bo nie lubię dzieci.

Gość Pesymistyczna
Alimenty płaci ale skoro nie chce byc z kobietą z którą ma dziecko to chyba niezbyt dojrzały...I nie wiadomo czy drugiej nie zrobiłby dziecka i tak samo zostawił.Niby z dzieckiem chce mieć kontakt ale z jego matką już nie.

jakie ty masz pokretne myslenie dziewczyno... jak ma sie dojrzalosc do tego czy chce sie z kims byc?? i teraz tez sugerujesz nam ze facet o ktorym mowisz zostawil ta laske bo ona zaszla w ciaze, czy tak?? czyli jak jego nastepna zajdzie w ciaze to tez ja zostawi? skad taki wniosek?

Gość złośliwe bydle nr 4
Nie NIE N I E ! ! ! ... i jeszcze raz nie !

Gość Pesymistyczna
też tak uważałam dopóki się nie zauroczyłam

Gość SamaJa2
"koro nie chce byc z kobietą z którą ma dziecko to chyba niezbyt dojrzały" Zwykle małżeństwo "żeby dziecko miało oboje rodziców" to nie najlepszy pomysł. Jeśli się nie kochali, to lepiej że nie są razem

jak nie masz swojego to raczej wez sie szybko odurocz bo to tylk klopot.

Gość Pesymistyczna
Stwierdzam , że jest niedojrzały bo go znam...

Gość Pesymistyczna
Ale mimo to nie potrafię przestać o nim myśleć... Wiem , że to kłopot.Nigdy nie wiadomo czy później nie zechce do niej wrócić , skoro łączy ich dziecko.Zresztą nawet jeśli nie to chyba nie zniosłabym tego , że by się z nią spotykał (chcąc utrzymać kontakt z dzieckiem byłoby to nie do uniknięcia).

Gość Pesymistyczna
wiem , że to nierozsądne i że jest tyle wolnych i porządnych facetów , ale mnie zawsze ciągnęło do tych "złych".

Gość Niedojrzały????
a może mu z ta kobietą "nie po drodze"? Byłabym, jeżeli odciął by się od tej kobiety [ale nie od dziecka]

Gość złośliwe bydle nr 4
Z tamtą kobietą mu nie po drodze ale z seksem z nią owszem :P Poza tym zostawił poprzednią kobietę ze swoim dzieckiem dla ciebie więc prawdopodobnie zostawi ciebie (z kolejnym swoim dzieckiem) dla innej :( - pesymistyczne to, ale jakże często się sprawdza.

dziecko to nie jest jakies zwierzatko... potem dzieciak bedzie siedzial z wami na swieta, weekendy tez z dzieckiem, jakies wakacje z dzieckiem. pozniej szkola, studia, kasa bedzie plynela jak rzeka.. juz nie o sam kontakt chodzi tylko pamietaj ze zawsze bedzie mniej czasu dla ciebie, mniej takze dla ewentualnego waszego dziecka w przyszlosci.

Gość Pesymistyczna
Jak może się dociąć od baby ale nie od dziecka?Skoro dziecko jest bardzo małe , żeby je widywać chcąc nie chcąc jest na nią skazany...

Gość co ma piernik do wiatraka
Pesymistyczna Alimenty płaci ale skoro nie chce byc z kobietą z którą ma dziecko to chyba niezbyt dojrzały...I nie wiadomo czy drugiej nie zrobiłby dziecka i tak samo zostawił.Niby z dzieckiem chce mieć kontakt ale z jego matką już nie. Ależ to klasyczny przykład, jak dwoje ludzi bez miłości seks uprawia. Wygrzmociłem jakąś w kącie przy kiblu ale i od razu mam z nią ślub brać? Sperma była moja, dziecko moje, alimenty zapłacę, ale kurwiszona , którego ledwo na oczy widziałem mam poślubić?

Gość Pesymistyczna
Ej , ja tylko tak gdybam co by było gdyby... Nie zostawił jej ani dziecka dla mnie , żeby nie było. Zostawił ich wcześniej a ja z nim i tak nie jestem i raczej nigdy nie będę.;\

Gość Pesymistyczna
Co ma piernik do wiatraka , wiem...To jest właśnie niedojrzałe picie i uprawianie seksu z kim popadnie :( przykre.

Gość nie macie racji
Niejednej osobie może się nie ułożyć w życiu, a co gdyby padło pytanie do facetów czy bylibyscie z kobietą mająca dziecko, tez padłoby NIE NIE NIE NIE NIE ??????? Bo nie warta bo puszczalska bo siaka owaka.

Ja nie mogłabym być z żonatym mężczyzną między innymi dlatego, że byłoby to dla mnie PONIŻENIE.

No to jak to jest Waszym zdaniem, czy to znaczy, że jeśli mężczyzna spłodził dziecko, ale nie ożenił się z matką dziecka, to do końca zycia jest skazany na samotność i potępienie ?

Gość cxz
No niestety, w życiu tak jest, że jak ktoś ma zbyt miękkie serce to musi mieć bardzo twardy tyłek.