Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawski2222

Co sie stanie jak nie będę pił wody przez 3 dni?

Polecane posty

Gość ciekawski2222

nie jadł ani nie pił oraz nie miał żadnego kontaktu z tym, czyli także nie mył się, nawet nie płukał twarzy z rana a jedynie ręcznikiem od czasu do czasu wycierał twarz (samą twarz).

Gość gngfnghm
odwodnisz sie, logika ci szfankuje? :o

Gość o rany julek
ale po co?

Gość sweetlamaunicorn525
Szczerze odradzam bo kiedys zatrzasnelam się w szopie na 6 dni i tam nie bylo ani jedzenia ani wody a nikt mnie nie slyszal bo nie mieszkam trochę daleko od sąsiednich domów no i nikt mnie nie slyszal a mieszkam sama no i pierwszy dzień to byl nawet ok trochę się chciało pic ale jesc nie ale za to drugi dzień to byl koszmar zaczelam odczuwac głód a do tego pragnienie szukalam wody wszedzie ale nic nie było zaczelam płakać ale i tak nikt nie slyszal 3 dnia już się nie wyproznialam ale za to leciała mi dużą ilosc śliny z buzi a pragnienie bylo kosmiczne więc zaczęłam pic sline ale to nic nie dalo 4 dnia myslalam że umre z pragnienia bo już nie lecialo mi ani mocz ani slina ani łzy nic co można bylo pic wiec polozylam się i zaczelam lizac wilgotna podloge może i obrzydliwe ale tak strasznie bylam spragniona że kusilo mnie nawet to 5 dzień to nie mialam sily wstac moj głód byl okropny a o pragnieniu nie wspomne pomyslalam że to koniec chcialam plakac ale lzy nie lecialy ale o 23 zaczelo padac wdzialam przez okno też zatrzasniete z utęsknieniem i pragnieniem patrzylam jk woda spada na okno a ja nie moge się jej napic 6 dzien okazal się szczesliwy o 21-22 gdzieś tak udalo mi się otworzyć drzwi ale pierwsze co zrobilam to padlam na ziemie i zlizalam 3 krople rosy to bylo cudowme ten smak wody ale nadal bylam bardzi spragniona wiec weszlam do domu i rzucilam się na wode kubku pilam ją i pilam tak bardzo chciało mi się pic a jednak wypilam ten lyk wody a potem zjadlam i cieszylam się przezyciem