Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o mleko HiPP pytania mam

MLEKO HiPP kilka pytań mam do mam, które podają je swoim dzieciom:)

Polecane posty

Gość o mleko HiPP pytania mam

ile kosztuje mleko dla dzieci powyżej 6-go miesiąca życia i jaką wielkość ma opakowanie? gdzie najczęściej kupujecie to mleko? czy teraz jest gdzieś promocja na to mleko? ile kosztuje to mleko w promocji? czy często są promocje? z góry dzięki za odpowiedzi:):):)

Gość dzięki za opowiedzi:( ale może
nie wszyscy na raz...

witam.800g ok 40-42zl.najczesciej kupuje w roosmanie albo w hipermarkecie.w realu jest do jutra promocja i kosztuje 33,50

dzięki kasiulek:) kochana jesteś:) pozdrawiam:)

Gość kaskaaaa
a czy w realu jest promocja na hipp 1?? ja kupuje w realu hipp bio combiotik 1 za 42,70 gdzie sa tansze?? ile kosztuje w rossmanie/? ja jeszcze slyszalam ze najtaniej jest w auchan

na mleko poczatkowe nie ma promocji.tylko na nastepne 2,3 itd.cena waha sie od 40 do max 42.w roosmanie ostatnio placilam 40.99

na 1 nie ma promocji, bo sprawdziłam w gazetce dobrze wiedzieć, że w Auchan jest najtaniej:)

Gość kaskaaaa
aha to szkoda ze na 1 nie ma promocji bo hipp jest stosunkowo dosc drogim mlekiem a moja mała chyba lubi te mleczko bo ma miesiac i 5 dni a wcina juz 170ml i to co 3/3,5godz chce jesc :) a jak Wasze dzieciaczki pija te mleczko z hippa? moze ono jest zbyt lekkostrawne ze mi moja Nikola tyle pije??

niestety ja się nie wypowiem ponieważ dopiero zamierzam kupić to mleko pierwszy raz;) zamierzam dokarmiać córeczkę (karmię piersią), bo ma już prawie 7 miesięcy, a w nocy je jak smok i przestałą ostatnio przybierać na wadze:( wydaje mi się, że się nie najada i dlatego chcę dawać na noc mleko HiPP, bo same pozytywy o tym mleku czytałam;)