Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niski prawiczek

Założyłem konto na portalu randkowym

Polecane posty

Znów tam wrócilem... ale teraz przestałem oszukiwać, wpisałem prawdziwy wzrost, dałem zwyczajne fotki WYRAŹNE na których dobrze widać moją twarz bez jakiś cieni, PSów i innych pierdół. Zobaczymy może teraz mi się uda kogoś poznać...

Gość rimmma
idz do burdla zmoczyc kuktasa

Gość Enea
to ile masz wzrostu?

Gość Enea
jeśli faktycznie myślisz o powaznym związku,a nie tylko żeby kogos przelecieć,to masz szansę poznać kogoś normalnego. Niestety z doświadczenia wiem,że na takich portalach są prawie sami zboczeńcy szukający przygód. Już na dwóch usunęłam swoje konto, i to po 3 dniach,bo mnie zaczęło to wszystko denerwować.

Chciałem isc do dziwki ale to bez sensu chyba, co z tego ze TO zrobie, jesli ona będzie kochała się ze mną dla pieniedzy z przymusu, to poniżające, takie spotkanie mojego życia chyba nie zmieni... Mam 168cm wzrostu, do tej pory byłem na 28 spotkaniach z portalu, głownie z Sympatii + czateria i Fotka.pl Nie szukam na sile związku, w zadnym nawet nie byłem, ale na początek zwykłej znajomości, co potem będzie to się okaze. Dziewczyny jednak nie chcą nawet kolegi ( piszą co innego ze chcą poznać kogos np na rower - rozmawiasz a po chwili okazuje sie ze nie jestes w jej typie - kolega widać musi być potencjalnym partnerem).

Gość muszynianka090
Na 28 randek z żadną osoba nie utrzymałeś dłuższego kontaktu ???!! Może dawałes fotki na których wygladales inaczej niż w rzeczywistości albo za długo pisaliscie? Druga osoba wyobraza sobie niewiadomo kogo, księcia a w realu jest inaczej, zwyczajnie. Sama tak miałam dwa razy, dlatego spotykam się max po kilku dniach rozmowy, najlepiej na Skypie, wtedy widać jak zachowuje się druga osoba, to tez potwierdzenie autentyczności zdjęc.

Gość toeprrliA
168 cm wzrostu to wcale nie tak mało, jakbys miał 150 to byłby problem...wszystko siedzi w głowie, jak zwalasz swoje niepowodzenia na wzrost, moze po prostu jesteś nieciekawy z charakteru, nudny itp?

Gość Tam są sami zboczeńcy
ale kobiety są nie lepsze. Pierwsza randka moja z pewnej strony a panna prawie że wprost pisze że mam do niej przyjechać ją przelecieć, jak do niczego nie doszło zostałem pojechany smsami, następna mnie mnie olewa po spotkaniu, następna od razu do domu zaprasza na 3 dni bo czemu nie, po wszystkim zrywa kontakt (poczułem się jak męska dziwka, czemu się zgodziłem na te 3 dni :/), kolejna zaprasza na wesele potem zrywa kontakt, kolejna wprasza się do mnie na weekend ale zrezygnowała potem do niej pojechałem co prawda ale widziałem czego chce to nawet jej nie przytuliłem bo już miałem dosyć takich kobiet co się pchają do wyrka na siłę, następna zaprasza WPROST do łóżka swojego. I nie jest to prowokacja tylko pół roku na pewnej stronie, aktualnie konto tam zlikwidowałem, tam nie ma poważnych osób albo ja na takowe nie trafiłem. Wniosek lepiej idź na dziwki pisania zaoszczędzisz i nerwów a na pewno lepiej się tobą zajmą niż jakieś lafiryndy z neta.

Gość Enea
Masz rację,ze robienie tego z dziwką jest poniżające,szyt desperacji ! Wcale nie jesteś aż taki niski,bez przesady. A co ja mam powiedzieć, jak mam 153 wzrostu? Tylko że jestem kobietą,to zawsze mogę szpilki założyć. Widocznie spotykałeś się do tej pory z takimi,co zwracają uwagę głównie na wygląd. Nie szukaj na siłę, bo to nic nie da,sama tak robiłam i bez sensu. Teraz jestem zakochana w kimś bez wzajemności poznanym w necie. On też chciał na siłe,zeby zapomniec o kims,z kim sie kiedyś spotykał,ale niestety na siłe sie we mnie nie zakochał,bo tak sie nie da. Zranił mnie,narobił nadziei,ale cóż. A Tobie radzę, że moze właśnie warto zacząć z kimś od koleżeństwa,a nie od razu coś ma byc wiecej. Na to potrzeba czasu,niektórzy szybko się zakochują,tak jak ja niestety do tej pory,a inni potrzebują na to więcej czasu.

Każda zwraca na wygląd, liczy się pierwsze wrażenie. Od razu można sobie opisać, że jak przystojny to pewnie dobry, miły a jak brzydki to jakiś terrorysta (ja).

Gość Enea
do - Tam są sami zboczeńcy: no tak,kobiety tez niestety takie bywają,bez żadnych zasad moralnych. To co się dzisiaj dzieje,to jest jakaś masakra. Dlatego nie warto poznawac kogos za posrednictwem takich portali,chociaz moze i są jakies wyjątki potwierdzajace regułe. Ja pozałam kogos na czacie,o kim pisalam wyzej,on jest normalny na szczescie i nie chodzi mu tylko o jedno,ale i tak juz chyba nie mam nadziei ze bedziemy razem. Tylko kolezenstwo i nic wiecej.

Gość IMO12358
niski prawiczek "( piszą co innego ze chcą poznać kogos np na rower - rozmawiasz a po chwili okazuje sie ze nie jestes w jej typie - kolega widać musi być potencjalnym partnerem)" Ostrożnie panie kolego! Zaraz zlecą się wściekłe samice pieniąc się, iż rozsiewasz podłe łgarstwa. :D

Gość Enea
SamotnikXI: własnie ja uwazam,ze Ci najwieksi przystojnaicy to są latawce i zdradzaja na lewo i prawo. Wiedzą ze maja powodzenie u kobiet,wiec sobie skaczą z kwiatka na kwiatek. Natomiast faceci o przeciętnej urodzie mający zaniżone poczucie własnej wartości raczej będą wierni,chociaz to wszystko zalezy od charakteru. Wolę sto razy mieć kogos przecietnego,ale wrazliwego i kochającego niz zimnego przystojniaka,co mu chodzi tylko o jedno.

muszynianka090 - zawsze dawałem swoje zdjecia, nigdy cudzych. Jedyne kłamstwo to wzrost, wpisywałem 170-173 zalezy od strony. Z jedną pisałem tylko bardzo długo, z innymi zazwyczaj kilka dni tydzien dwa nie dluzej

a do dziewczyn pisałem normalnych albo one same się do mnie odzywały, nie zagadywałem do ''modelek'' i innych laleczek, wiem ze nie miałbym szans.

Gość IMO12358
niski prawiczek "a do dziewczyn pisałem normalnych..." Te także mają niebagatelne wymagania.

Po co mam pokazywac ? :) Nie jestem strasznie brzydki, jesli mam sie oceniac to jestem lepszy z face'a od Creama. Nie wiem co zrobiłem zle ze zadna sie wiecej nie odezwala po spotkaniu...

IMO12358 - niestety... pisała do mnie jedna laska, młodsza (19lat) nie spotkalismy sie ale pisalismy troche... nie mialem tam wzrostu podanego ale na fotkach nie wyglądałem na wysokiego... Raz zapytała sie czy jestem wysoki, czy mam tak ze 180-185 bo ona ma 175 ...i czy mam samochód albo motor bo jej eks miał Yamahe i ona kocha motocykle i facetów w skorzanych kurtkach :O Ona zaczela o nim gadac przez godzine, w koncu skasowalem jej numer bo i tak by nic z tego nie było. Z twarzy zwyczajna , bardzo ostry makijaz chyba po to by zatuszowac prawdziwą twarz a wymagania ogromne.

Gość ssaassssaaaaaasa
Może poszukaj kogoś w realnym świecie a nie tylko w internecie ? Bo na portalach randkowych są albo materialistki albo dziewczyny lecace na wygląd albo zdesperowane 30stki szukające męza. Normalnych ludzi jest 1% a szansa ze ci normalni trafią na siebie i sie sobie spodobają jest baaardzo mała...

Gość IMO12358
Niski prawiczek - jako Rasowy Krasnal znam ten ból. Ba! Nawet na Kafeterii odczuwam brak NALEŻNEGO mi szacunku z powodu pionowego deficytu. :classic_cool: Nie chciałeś rozmawiać o jej fagasie? No jak to tak?! :P

Chcę isc do jakiegos klubu nocnego ale tutaj wszyscy się nabijają ze mnie i moich pomyslow, zreszta watpie bym tam kogos poznal, skoro nigdy w zyciu nie bylem na zadnej imprezie, nie umiem rozmawiac z ludzmi, smiac sie z głupot, jestem sztywniakiem do tego niesmialym i zamknietym w sobie, chce cos powiedziec ale sie boje, lęk przed kolejnym odrzuceniem jak w szkole, jakbym stał za szybą :O

Gość ssaassssaaaaaasa
To moze warto pojsc i sprawdzic czy to dla ciebie ? Nic przeciez nie tracisz

Gość IMO12358
I co tam będziesz robił?