Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niski prawiczek

Założyłem konto na portalu randkowym

Polecane posty

Gość wezsiepanodpier
mam fobię społeczną i przeraża mnie jak czuje wzrok meżczyzn na sobie, więc biorą mnie za zimną i wyniosłą księżniczkę :(

Gość redhood girl
PROBLEM TKWI W TWOJEJ GLOWIE !!!!!! JESTES ZA BARDZO ZAKOMPLEKSIANY NIE ZESRAJ SIE CZASAMI .... wstydze sie isc na silownie po to sie chodzi na silke zeby lepiej wygladac a nie nna pokaz dos ze niski bez figury to jeszcze ciota bez kitu z takim podejsciem zadnej laski nie bedziesz mial , boze jaka z ciebie maruda ludzie ci daja rady a ty tak to nie tamtego nie ZASTANOW SIE CZEGO TY WKONCU CHCESZ

Gość IMO12358
redhood girl "PROBLEM TKWI W TWOJEJ GLOWIE" DOKŁADNIE! Co tam mówisz? Że nie sięgasz do najwyższej półki w sklepie? Sięgasz! Wystarczy mocno tego chcieć! :classic_cool:

Gość tytyuit788
a po bułki do sklepu też się wstydzisz? no, chyba rzeczywiście nie ma dla ciebie nadziei. a trening siłowy można robić w domu- wystarczą na początek hantle, później sztanga i wiedza na temat treningu i odżywiania. dobrze, ze masz kondycję- ale mój 80 letni dziadek też ma i tez codziennie zasuwa na rowerze- liczy sie jednak efekt wizualny.

Gość gjnjdrbgdlfjgbjnfgbjn
moja opinia co do portali randkowych jest taka: - na sympatii musisz miec głownie kase, wyglad nie jest juz tak wazny - na fotce.pl musisz miec wygląd, twarz moze byc hujowa, wazne zebys mial zajebistą klate, kasa juz mniej wazna - na seks portalach jak Sexfotka trzeba miec wyglad modela + wielka pale inaczej zadna sie z tobą nie spotka tylko bedzie pisala wiadomosci a potem zniknie bo byle komu dupy nie da - na Przeznaczonych musisz byc chory psychicznie, wychwalac pod niebiosa matke boską, jezusa, proboszcza andrzeja i oczywiscie Jana Pawła, mowic ze chcesz miec 10 dzieci i obrazac Tuska. Ogolnie laski są tam zwichrowane a wiekszosc to fejkowe konta - na czaterii rowniez musisz byc bogaty albo mega zajebiscie przystojny inaczej zadna sie z tobą nie spotka, tylko rozmowa na gg

Gość tez prawik vbvhf
tytyuit788 - kolezanki sie smialy ze jest niski i Ty go rzuciłas ? to ja juz nie mam wiecej pytań , co za kretynka buhahaha zresztą co sie dziwic w kraju w ktorym laski pytają sie o opinie matki koleżanek i księdza :D Ta prowokatorka co obraza klechów ma racje, jestescie chore na łeb

Gość nefrurre
idz ruchac do burdla -pierdoło narzekająca

Nawet jeśli to była niby wielka miłość to i tak by musiałaby go rzucić no bo koleżanki się naśmiewały... eh.

Gość redhood girl
tak bo wejdziesz i odrazu ciebie wysmieja nie ty pierwszy nie ostatni zalosny jestes i jak bym poszla z toba na pierwsza randke na druga bym sie nie umowila bo bys mnie zanudzil i za duzo narzekal taka moja opinia wez sie czlowieku w garsc miej jaja i zrob cos z soba mam kolehe 1m 68 sm twarz spoko ale jest w dodtaku umiesniny i kazda ladka za nim sika bo ma tez super CHARAKTER i mimo tego ze wie ze jest niski pracowal nad soba i nad swoim zachowaniem zeby kogos miec

redhood girl - większosc dziewczyn na randkach tez nic nie mowila, głupio sie usmiechaly i byly nudne. A jestem taki jaki jestem przez spoleczenstwo, szkoła mnie zniszczyła a zwłaszcza rowiesniczki w wieku 13-18 lat w gim i liceum swoimi chamski zartami, obrazaniem prosto w oczy, nasmiewaniem sie, robieniem na złosc. Do ''kolegow'' nie mam zalu bo oni po prostu mnie ignorowali, zaden nie obrazal.

Gość pytanejjrroo
i jak tam prawiczki napisał ktoś ? :P

Gość pytanejjrroo
z ciekawosci zapytam jak to się stało, ze po tylu spotkaniach z nikim więcej sie nie spotkales? One nie chciały czy jak?

Gość redhood girl
bo sie dalej tak stlamsic sam , nie jest latwo ale pokaz ze ciebie tez na cos stac a nie jestes bezwartosciowy. ZADNA dziewczyna nie chce faceta z takimi kompleksami jak ty. jezeli wiesz ze kiepso wygladasz zrob cos z tym A NIE JAKOEGO MNIE PANIE BOZE STORZYLES TAKIEGO MNIE MASZ ... stac ciebie na wiecej jezeli tego chcesz musisz zebrac siluy i przestac rozczulac sie nad soba ... basen silownia duzo daje naprawde a wiedz ze teraz sa takie czasy ze wszedzie z wszystrkiego sie wysmiewaja

Gość eveldda
co wybierasz -umarcie jako stary prawik czy wizyte w burdlu?

Gość tytyuit788
"a dlaczego nie jestescie juz razem ? mozesz napisać ,nikt cie tu nie zna" to był oczywiście podszyw o tych koleżankach. rozczarowałam się nim kiedy dość poważnie zachorowałam- uważałam, że nie stanął na wysokości zadania i nasz związek nie sprawdził się w tym kryzysie. stwierdziłam, że nie interesuje mnie facet, który wymięka kiedy jest trochę gorzej.

Niektóre pisały ze nie jestem w ich typie, większosc po prostu nie odpisywala na smsy i nie odbieraly telefonow po spotkaniu co bylo jasnym sygnalem zebym dal jej spokoj. Pamiętam jedno spotkanie, napisała do mnie bardzo sympatyczna dziewczyna młodsza ode mnie, spotkalismy sie po 2 dniach ona wybrała miejsce, normalnie sie rozmawiało , nie była niemową, nie byla wystraszona etc ale potem bylo najgorsze................. dostała smsa od kolezanki, w drodze powrotnej spotlaismy jej kolezanke z dwoma kolesiami, typowe dresy okolo 25-30 lat, ona mi podała reke i powiedziala ze wroci juz sama do domu a potem NARAZIE... a ja stałem jak ten debil na srodku i przykro mi sie zrobilo :( Wrocilem do domu, nastepnego dnia pisalem do niej na gg ale jakos nie byla rozmowna. Po 5minutach zablokowała mnie.

Gość a moze sprobuj w kosciele
lub na jakis kursach terapeutycznych. Moze poznasz jakas kobitke, ktora tez szuka dobrej duszy. Jest wiele mlodych dziewczat, moze jakies inwlidki, moze czasem skrzywione przez los, ktore nie oglaszaja sie na portalach a sa bardzo fajne. sa tez mlode, np otyle dziewczyny co sie wstydza portali, zagadaj do takich...

Gość redhood girl
pamietaj ze towarzystwo tez ma wlyw na innego czlowieka a ty sie wez w GARSC !

Gość wezsiepanodpier
a wiec gardzisz mna ze wzgledu na 5 cm roznice wzrostu... tacy to wy jestescie panowie, jak sie wam podstawi pod nos, nie chcecie brac :(

Gość redhood girl
pod nos to mozna obiad podstawic a nie siebie dziewczyno ... szanuj sie troszeczke ...

Gość wezsiepanodpier
ja sie boje przystojniakow. takiego grubasa np to już mniej

Gość redhood girl
JA PIERDOLE KOLEJNA !!!! WIESZ CO CHYBA NA FORUM ZNALAZLA SIE DLA CIEBIE DZIEWCZYNA NIE MUSISZ JUZ NIGDZIE ZAKLADAC KATA ... TUTAJ JEST TAKA SAMA SIEROTA