Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ziombelkru

czemu nikt nie chce ze mną popisać ?

Polecane posty

no masz racje niewazne,ale tak sie zastanawiam co takiego kryje taki wysoki i dobrze zbudowany chlopiec w spodniach.czy twoj wzrost w jakikolwiek sposob przeklada sie na rozmiar sprzetu?bo ja jestm wysoki i postawny,mam 190 i waze 95 kg,jestem dobrze zbudowany i zawsze ladnie opalony.a moj rozmiar to 16 cm.a twoj?

no ale przeciez nikt cie nie zna.a moze poprostu chcialbys mi zdjecie wyslac, ja oczywiscie w ramach rewanzu wysle swoje.jestes fajniuki, szczuplutki,taki szypiorek.to chociaz powiedz czy n jest prosty czy moze przekrzywiony w ktoras ze stron?

oj no facet jakoś nie chce oglądac fotki inych facetów nie kręci mnie to nie obrażaj sie no ale już tak mam czemu nikt inny nie pisze

to nie ze mna nie pisza,tylko z toba,niewiem w sumie dlaczego.w poprzednich tematach tez nikt sie toba nie interesowyal,ja bym sie chetnie z toba zaprzyjaznil.nosilbym cie na rekach.uciekam skarbie dzisiaj,mam nadzieje ze sie jeszcze odezwiesz,albo sam do ciebie na gg napisze jutro.moze podesle swoje dzjecie i wtedy latwiej bedzie ci dokonac wyboru.pa cukiereczku 👄

Gość gość
Mamie powiem