Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ziombelkru

czemu nikt nie chce ze mną popisać ?

Polecane posty

Gość margharet charczer
baraszkując pisać nie idzie bo ręce zajęte :)

przeciez chlopak ma 17 lat,jaki pedofil,to ze lubie mlode dupki nie znaczy ze ejstem pedofilem,nigdy nie spojrzalbym na dziecko pod tym katem.17 lat to w sam raz zeby zaczac uprawiac milosc.

no przeciez nie zmuszam cie i nie namawiam do sexu,chciales porozmawiac z kim to prosze.wiadomo ze homosexualiscie to najlepsi przyjaciele.wyslucham kazdej twojej troski,mozesz swojemu misiaczkowi powiedziec wszytsko a on utuli.co sie stalo skarbie?

przepraszam wszystkich których uraziłem ale czuje sie dziwnie osaczony ludzie opanujcie chciałęm tylko pogadac a została wywyołana jakas woja ja osobiście czuje sie juz dojżały

uciekl mi skarbus,a przeciez prosil sie w kilku tematach o uwage.no nic pozostaje mi pomarzyc jedynie o tej mlodej dupce siedzacej na moich kolanach i szeptajacej na uszko swoje problemy.

Gość ŻON KLOD FAN DAME
a co się stało pierdzioszeczko?

jutro mnie nie bedzie,dzis moglbym sie zajac twoja mloda dupeczka. sluchaj nie chcialbys moze pozowac do zdjec w gazetach mlodziezowych?jestes mlody,pewnie zadbany,pelen wigoru i ambicji.mam wtyki moglbym cie wypromowac.napisz mi jak wygladasz, nie musisz byc wysoki,ani dobrze zbudowany.wystarczy ze masz ladny usmiech i mlode cialo.moze podeslalbys mi jakies zdjecie.moglbym przekazac dalej.co ty na to?nie dosyc ze to duzo zabawy to jeszcze oczywiscie dorobisz sobie.jak myslisz dalbys rade zrobic kilka zdjec do gazety?

moglbym tez ci zalatwic sesje zdjeciowa do katalogow z odzieza.np slipki lub bokserki moglbys reklamowac,potrzebuje jedynie twojej zgody i kilku zdjec,oczywiscie nie nago,zebys sobie nie myslal.wszytsko w ubraniach tzn bieliznie.