Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szandrucha

Fotograf przy porodzie

Polecane posty

Gość vscgvdfgdfgdfa
zdjęcia są obrzydliwe... robicie z kobiet krowy rozpłodowe, bez godności, mam dosyć bab które na oczach wszystkich wywalają cyca i karmią dziecko, teraz jeszcze mam natrafiać w neci ena takie fotki.... bleeee, ja rozumiem że to piękna i urocza chwila ale zrozumcie TYLKO DLA RODZICÓW i to powinni zachować dla siebie! Bo dla osób postronnych to jest obleśne, no sorry

Gość Filip_z_konopii
To akurat zauważyła moja partnerka, więc przekażę jej, że jest zboczona :D

Gość Ka ta Ka
"tempy" - kobiety naprawdę rzadko kiedy robią takie błędy! Coś czuję, że to facet jednak. A sutki faktycznie widać, zwłaszcza na 11tym zdjęciu :/ nie chciałabym mieć zrobionego takiego zdjęcia.

Nie w każdym szpitalu musi być zgoda ordynatora. To jest tak samo jak z prywatną położną, bądz tzw. "mamką" chyba to się tak nazywa (osoba która "podtrzymuje kobietę na duchu"

Gość Zajebiste fotki,
Zajebiste fotki, jak tylko zdecyduje się na dzidzię to rezeruwje termin, piękne, mnie się super podoba, wlasnie o tym myslala ze chcialabym miec zdjecia zpierwszych chwil dziecka, ale jak to zrobic jak czlowiek w stresie i nerwach , piekna sprawa

Gość Ka ta Ka
hgg Myślę, że może się nie zgodzić, bo taki człowiek mógłby utrudniać pracę i stresować.

Gość nupagadi prawdziwa.....
droga ałtorko łonczymy się s tobom w bulu i nadzieji rze sie jeszcze poprawisz i pszestaniesz robic błendy

tak myślałam. Zresztą uważam że dodatkowa osoba to dodatkowe zamieszanie, na miejscu lekarza też bym się dodatkowo krępowała aparatem i nie mogła pracować

Nie rozumiem tego poruszenia. Taka usługa to indywidualna sprawa. Jeśli ktoś chce taką pamiątkę to wykupuje usługę i już. Jeśli wyrazi zgodę opublikuję ją w necie. Jeśli nie zostanie tylko w domowej bibliotece :). bez sensu te kłótnie jesteśmy na przemiłym forum dla rodziców a zachowujemy się jak dzieci z 1 klasy. Jeżeli kogokolwiek uraziłam propozycją takich zdjęć to SORRY. Myślę, że czas zakończyć ten spór. Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i życzę miłego popołudnia

Gość oneeeeeess
te fotki są dobre dla babek których jedynym osiągnięciem jest urodzenie bachora i będą isę tym jarać całe życie :o

Gość Filip_z_konopii
"jesteśmy na przemiłym forum dla rodziców" Pomyliłaś fora w takim razie, bo to nie forum dla rodziców :D

Gość kafeteryjnym kurwom
nigdy nic się nie podoba

Gość vcxzsd
foty są okropne, obrzydliwe!!!

Gość ja uwazam zeezzee
a ja uważam ze to są foty szandruchy z porodu - chciała zobaczyc jak ludzie na nie zareaguja i wymyslila ten topik

Gość mama dziewczynki
naprawdę bardzo ładne zdjęcia :)

Gość bogusss
Nie wyobrazam sobie zebym mogla rodzic przy fotografie ale jakby dziecko bylo juz na swiecie to czemu nie. Pierwsze chwile z dzieckiem na zdjeciu :) Tylko trzebaby walnac retusz twarzy matce bo po porodzie koszmarnie sie wyglada :P

Gość jyiuhgkjhgug
szandrucha - wiesz sutek to jest cała pierś tak apropo ;) brodawka to sie nazywa, więc sutek tej pani widac, brodawki nie ;)

Gość Filip_z_konopii
"Ja swoich zdjęć nie zamieściłabym w internecie" hahahhaha ale zdjęcia innych chciałabyś zamieszczać.

Gość mbcnnvgf
szandrucha to twoje foty nie sciemniaj - to samo pomyslalam jak poczytalam jak bronisz te fotki!!!!!

Gość dziwna laska nieee?
tak to szandruchy fotki i ejszcze zaciemnila nika teraz latwo ja zlokalizowac ;)

Gość tak, to szandrucha ;)
wiem z pewnego zrodla ;) opierala sie przed tymi fotkami, ale jej facet ja namowil - to taki pozer - teraz pokazuje te fotki na lewo i prawo a ona nei ejst pewna tych fotek

mbcnnvgf - dziwni jesteście. najeżdzacie że to moje fotki ja tylko przesłałam linka do pierwszego lepszego bloga którego znalazłam w google, żeby pokazać o jakie zdjęcia mi mniej więcej chodzi. Słuchajcie po co te dyskusje. Rozumiem ludzi którzy nie chcieliby takich fotek, ale było też kilka wpisów które mówiły, że są ok. Czemu w dzisiejszym świecie każdy chce tylko kogoś obrazić i sprawić mu przykrość?? Czy to jest człowieczeństwo? Proszę Was dajmy już sobie spokój z tym tematem. Niestety nie potrafię usunąć tego postu. Zupełnie się na tym nie znam. A to byłoby najlepsze rozwiązanie.

Ja jestem zdania, że są momenty w życiu, gdzie lampa błyskowa może niekoniecznie się przyda, trochę za dużo tych innowacji. Zaraz będzie bardzo "na czasie" uwiecznianie -np. "mój pierwszy raz", "nasza noc poślubna". Tak, tak album ze zdjęciami z porodu, z dzieckiem oblepionym rozmaitymi wydzielinami z wnętrza mamy będzie hitem np. w czasie rodzinnego obiadu u dziadków.

"nasza noc poślubna". z tego co wiem to już jest - i odrazu napiszę, że nie zajmuję się taką fotografią