Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szandrucha

Fotograf przy porodzie

Polecane posty

Poród najważniejszy moment w życiu każdego rodzica. Zatrzymaj tę wyjątkową chwilę w kadrze obiektywu i wracaj do niej kiedy tylko zechcesz. Oferuję wykonanie zdjęć z tego ważnego dnia, z tej cudownej chwili. Podczas wykonywania swojej pracy staram się wprowadzić ciepłą i miłą atmosferę aby rodzice jak najmilej mnie wspominali. Jeśli masz pytania napisz lub zadzwoń sbasiak@vp.pl

A więc moi drodzy komentatorzy. Wasza inteligencja i słownictwo zakrawa o pomstę do nieba. Jeśli nie jestście zainteresowani usługą, bądź dyskusją na sam jej temat (ale grzeczną z ludzkim a nie małpim słownictwem to poprostu nie komentujcie. Dla Waszej wiadomości (trzeba być na bierząco, a nie tylko na forach obrażać) jest to najnowszy trend w fotografii. Zdjęcia wykonane podczas porodu są niezwykłą pamiątką. Nie polega to na fotoreportaży z punktu widzenia "medycznego" a na pokazaniu emocji obojga rodziców podczas narodzin nowego człowieczka. Uchwyceniu wsparcia małżonka podczas rodzącej się nowej historii. Ale osoby z waszym słownictwem nie mogą nic wiedzieć o "poczuciu smaku i suptelności". Zostawiam was z nadzieją, że przemyślicie swoje mało interesujące wpisy i czekam na ewentualny odzew ale z troszkę już większym polotem. Pozdrawiam

Gość dokładnie j.w- życie
wiesz co Autorze- jako przyszła matka nie wyobrażam sobie, żeby w takiej chwili plątał mi się jeszcze po sali porodowej fotograf i robił zdjęcia- może i to jest najnowszy trend, ale nie każdy trend należy naśladować- dla mnie niestety jest to pomysł zupełnie nietrafiony, choć zapewne znajdą się jakieś chętne desperatki

droga dokładnie j.w- życie jest dokładnie tak jak piszesz. Jest bardzo wiele kobiet które chcą mieć takie zdjęcia w swoich zasobach. Robię takie sesje już od 2 lat i cieszą się bardzo dużym zainteresowaniem. Ale przecież nie każdemu musi to odpowiadać i ja to całkowicie szanuję. Pozdrawiam

Gość rd4r34
o matko fotograf przy porodzie:D bo padnę:D :D :D nie ma to jak robić zdjęcia umęczonej ,zakrwawionej kobiecie

Pozatym ja nigdy się nie plącze, stoję na uboczu i obserwuję. Moi klienci powtarzają do dziś, że w pewnych chwilach zapomnieli, że wogóle jestm z nimi. Do dziś utrzymuję z nimi kontakt i twierdzą, że fotograf przy narodzinach to świetny pomysł

Gość Super pomysł
Super pomysł :) ja chciałam mieć film z porodu, ale taka sesja zdjeciowa mogłaby cytując świetna. Przecież poród to jedna z najpiękniejszych chwil w życiu :) Szandrucha skąd jesteś?

Gość Filip_z_konopii
Spocona, zmęczona kobieta z rozłożonymi nogami - tak, to genialny pomysł na zdjęcia

Gość Super pomysł
No cóż, niektórym cieżko dostrzec piękno tej chwili :) po mimo bólu to cudowna chwila, przyjście na świat dziecka, emocje które sie wtedy przeżywa są niepowtarzalne :)

A więc moi drodzy komentatorzy. Wasza inteligencja i słownictwo zakrawa o pomstę do nieba. Jeśli nie jestście zainteresowani usługą, bądź dyskusją na sam jej temat (ale grzeczną z ludzkim a nie małpim słownictwem to poprostu nie komentujcie. Dla Waszej wiadomości (trzeba być na bieżąco, a nie tylko na forach obrażać) jest to najnowszy trend w fotografii. Zdjęcia wykonane podczas porodu są niezwykłą pamiątką. Nie polega to na fotoreportaży z punktu widzenia "medycznego" a na pokazaniu emocji obojga rodziców podczas narodzin nowego człowieczka. Uchwyceniu wsparcia małżonka podczas rodzącej się nowej historii. Ale osoby z waszym słownictwem nie mogą nic wiedzieć o "poczuciu smaku i subtelności". Zostawiam was z nadzieją, że przemyślicie swoje mało interesujące wpisy i czekam na ewentualny odzew ale z troszkę już większym polotem. Pozdrawiam

Gość Filip_z_konopii
Okropne zdjęcia, na miejscu tej kobiety nie zgodziłbym się na publikację ich w necie, zwłaszcza że widać jej piersi

Dobry Pomysł :) Jestem z Warszawy. Bardzo się ciesze, że znalazła się jedna pozytywna osoba :) Pozdrawiam

taaak, naprawdę już TYLKO fotografów brakuje na porodówkach, świetny pomysł...

Gość Filip_z_konopii
Nie zgodziłbym się, żeby nagie piersi mojej partnerki widniały w sieci po prostu

Filip_z_konopii - i tu zaczyna się prymitywna samcza zazdrość. Ty nie zgodziłbyś się, ale inni się zgadzają, tym bardziej, że widać mało i tak naprawdę same ciało

tak z ciekawości, myślicie że lekarz może się nie zgodzić na fotografowanie na swoim oddziale? ;)

Gość Filip_z_konopii
Pokazałem zdjęcia partnerce, powiedziała, że nie chciałaby żeby ludzie oglądali ją w takim stanie i to z sutkami na wierzchu. Samo ciało? Hah czyli krocze to też samo ciało?

offerma - nie wiem czy jesteś potrzebny/a na tym forum? Musisz być bardzo zaszczutą i niedowartościowaną osobą. Tylko tacy cały czas krytykują. Jeśli chodzi o zdjęcia to jestem w trakcie zakładania swojej strony internetowej i napewno niedługo się nią pochwalę. Pół roku temu urodziłam synka i miałam przerwę w fotografii. Uaktualniam portfolio i wiedzę z fotografii. Dlatego oferuję tę sesję za darmo

offerma pozatym SZANDRUCHA r. żeński a nie męski :) więc Tobie może nie słownik ortograficzny ale poprawnej polszczyzny :) tak wię błędy POPRAWIŁA!!!! :)

Gość Ka ta Ka
Może jeszcze zaproszenia na seans dla rodziny, hostessy z drinkami? :D Przecież to taka ważna chwila.

Gość Ka ta Ka
A ja też myślałam, że to facet:D Chyba ze względu na błędy ort., kobiety nie walą aż takich byków.

Gość Filip_z_konopii
Zdjęcie nr 7 i 11. To ja radzę założyć okulary

Filip_z_konopii na zdjęciu nr. 7 widać pierś nie widać tam sutka gdyż maluszek ma go w buzi. Na zdjęciu nr. 11 jest tak samo. pozatym musisz być strasznym zboczeńcem skoro tak się przyglądasz. To obrzydliwe z twojej strony.

ponawiam pytanie tak z ciekawości, myślicie że lekarz może się nie zgodzić na fotografowanie na swoim oddziale?