Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tiiiniika

Lumpeksy

Polecane posty

Gość tiiiniika

Uwielbiam chodzić do lumpeksów. 3/4 moich ciuchów to używane. Praktycznie za darmo mam markowe ubrania, o dobrej jakości i ładne. Lubię ciuchy casual, nie znoszę krzykliwych kolorów, aplikacji, cekinów itp. A właśnie takie królują w "zwykłych" sklepach. Mało zarabiam i dzięki lump0eksom mogę ubrać się za małe pieniądze. Moi znajomi nie wiedzą skąd mam te ciuchy, a bardzo czesto słyszę , że mam fajny styl i super wyglądam. Również lubicie second handy? :)

Jak najbardziej. Podobnie jak ty kupuje w nich ciuchy casualowe, ale również te nieco ekstrawaganckie, których na pewno nie zobaczę na kimś innym na ulicy.

Ja też lubię chodzić do lumpeksów, ale do centrum miasta mam dosyć daleko aby codziennie być, bo okazje są na co dzień w takich sklepach. Markowo, tanio i dobrze.

Gość tiiiniika
W ciuchach liczy się jakość. Nie znoszę chińszczyżny i materiałów , w których pocisz się jak ś....a

WITAJCIE:D Ja tez chodze do szmatksow.....mam jeden ulubiony i nie tlyko ja go lubie bo nawet przed otwarciem sklepu juz sa kolejki...maja super ciuchy po niskich rzeczach:D Ja pracuje poza PL i czesto kupuje robocze ciuchy w Secodn hand-ach i takie w ktorych normalnie chidze po ulicach:D Po co przeplacac? Wystarczy wejsc do jakiegos znanego sklepu i mozna zobaczyc same "szmaty":/ za duze pieniadze....bez sensu

Gość rajci
Są takie SH, do których zaglądam regularnie co tydzień!:) Niektóre trofea powalają, a znajomi często nie wierzą mi, że dana rzecz jest używana. I jeszcze najlepsze jest to, że niektóre łupy są jedyne w swoim rodzaju i nie ma obawy, że pół miasta będzie mieć coś podobnego:) kiedyś upolowałam piękny toczek wiązany pod szyją na kokardę- cudo!!! W żadnym sklepie nie widziałam czegoś podobnego. http://wonderlandbyalicja.blogspot.com/

Gość rajci
a jakie macie metody zakupów w SH? najlepiej chodzić na dostawę zorganizowaną grupą :D 3 os. już jest ok. Znamy nawzajem nasze gusta i rozmiary, więc zbieram wszystko co nam wpadnie w oko. Potem gdzieś z boku pokazujemy co każda znalazła i decydujemy czy brać czy nie :) http://wonderlandbyalicja.blogspot.com/

Gość nnnnnnmmmmmmmm
"Jak najbardziej. Podobnie jak ty kupuje w nich ciuchy casualowe, ale również te nieco ekstrawaganckie, których na pewno nie zobaczę na kimś innym na ulicy." Za to ktoś może zobaczyć na tobie swój ciuch hahahha

"Jak najbardziej. Podobnie jak ty kupuje w nich ciuchy casualowe, ale również te nieco ekstrawaganckie, których na pewno nie zobaczę na kimś innym na ulicy." Za to ktoś może zobaczyć na tobie swój ciuch hahahha Nie byla bym tego taka pewna:P Kupujac ciuch w znanym sklepie to pol miesta chodzi w tym samym i automatycznie stajemy sie tacy sami jak inni i "nie widoczni" :P

Gość tiiiniika
Obloczyłam , że dzisiaj jestem ubrana za 36,70 zł bielizna nowa od chińczyka 13 zł spodnie Levisy z sh 4 zł baleriny z sh 3 zł sweter z sh 8 zł drugi sweter, rozpinany z sh 2,70 zł top nowy z bazarku 6 zł :)

Gość tiiiniika
Dlaczego nie? Są wyczyszczone i jest ok. W sklepie jak przymierzasz to te też robił to ktos wcześniej kto mógł np grzybicę.