Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pilotaż myśliwski

wkurzajacy lans;/

Polecane posty

Gość pilotaż myśliwski

mam konto na fb, glownie po to by kontaktowac sie ze znajomymi albo sledzic ciekawsze strony lub watki zakladane na tym portalu. jednak niezmiernie irytuja mnie osoby (wiem, to moja bardzo subiektywna opinia), ktore uwazaja, ze jak wylansuja sie zdjeciami z imprez w fajnych ciuchach , oczywiscie markowych, beda lepiej postrzegane i bardziej lubiane. dokladniej chodzi mi o jedna znajoma. na codzien ja lubie, jest okej, jest zwyczajnie sympatyczna, ale mam dosc ogladania jej dodawanych fotek z KAZDEJ okazji ktora pojawi sie w jej zyciu i nie jest to chyba tylko zjedzenie sniadania ( a nie, sorki, jak upiekla ciasto tez je wrzucila na fb) czy zalatwienie sie w kiblu!!! dodawanie zdjec z pracy, spacerow, kazdej wycieczki, spotkania, wesela, imprezy clubbingowej albo widoku z balkonu bo "cos sie dzieje i sie pochwale" nie jest fajne :/ wystarczylo ze kupila podrobke tak popularnych teraz Ray Banow i oczywiscie niby sesja ze spacerku ale oczywiscie okulary na pierwsym PLANIE, zeby kazdy widzial ze ona ma okulary za "kilkaset zlotych" . nie wiem dlaczego mnie tak to irytuje. tez mam mnostwo drogich rzeczy wiec to nie zazdrosc, ale do glowy mi sie przyjdzie "wystawiac sie" z nimi na pokaz na spolecznosciowce! czy to zwykla pusta proznosc czlowiecza? czy tez macie takich znajomych?? czy jestem odosobniona w takich spostrzezeniach?

Gość betulla
smieszy mnie za na NK-jest 13 mln ludziow zalogowanych - mnie nie ma na zadnym portalu -ludzie strsznie klamia sa podli -wiec po co tam sie udzielac

Gość "Madeline"
Nie jesteś bynajmniej odosobniona, sama uchodzę za martwą, bo nie udzielam się na portalach. Mało tego, zauważyłam, że posypało się ślubów po to tylko, zeby wydarzenia niemal relacjonować na fb ink. Żałosne.

Gość betikka
ja ludzi nienawidz e-to mnie nie ma na portalu zadnym