mag1001 0 Napisano Październik 2, 2012 Witam :) Mam problem i chciałabym abyście mi opowiedziały ile czasu czekałyście na okres po tabletkach. Mój problem polegał na tym że przez 3 lata non stop brałam tabletki (kontracept), ale musialam zrobić przerwe bo badania krwi były nie za dobre (wątroba mi siadła). W lipcu przestałam brać całkowicie po odstawieniu dostałam normalnie okres i tak na początku sierpnia współżyłam. Ale gumka pękła, na szczeście facet nie doszedł jeszcze :D. Niestety od tamtego czasu okresu brak.... dla pewnosci zrobilam 3 testy ciążowe i wynik negatywny (dzisiaj zrobiłam 3).To chyba nie mozliwe zebym byla w ciazy i wszystki wyszly na nie?:D. I nie wiem czy to po odstawieniu czy co... moze macie jakieś rady ?:) Pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość erhthsef Napisano Październik 2, 2012 po odstawieniu idź do gina, dostaniesz luteinę na wywołanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Moja rada---- Napisano Październik 2, 2012 do ginekologa! W ciąży na pewno nie jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mag1001 0 Napisano Październik 2, 2012 No właśnie taki mam zamiar:D ale wizyte mam dopiero na 12 października takie terminy... ;/ na prywaciarza do 10-tego mnie nie stać ....:/ I stwierdziłam że napisze tutaj to się troche uspokoje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość erhthsef Napisano Październik 2, 2012 nic Ci się przez te 10 dni nie stanie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mag1001 0 Napisano Październik 2, 2012 Eh.... a tak boli mnie brzuch na okres.... od ponad 2 tygodni :/ No cóż :) dziękuje za odpowiedzi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach