Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rengie

Start 03.10, kto zaczyna?

Polecane posty

No wlasnie, co tak cicho? ;) U mnie ok, generalnie trzymam sie zdrowego jedzenia i uprawiania sportu z malymi odstepstwami od czasu do czasu. Ale z wagi i centymetrow powolutku schodze i czuje sie duzo lepiej, wiec i motywacje mam, zeby tak trzymac :) Lepiej powolutku, ale trwale, niz gwaltownie i na krotko.

Ehh.. Tylko tyle mogę powiedzieć o tym moim samozaparciu. Myślę o Dukanie, co wy na to? Stosowałyście, a może znacie kogoś kto stosuje i przynosi efekty? Spotkałam koleżanke po 5 miesiącach. Wygląda rewelacyjnie! Nie ta sama osoba. Właśnie z jej powodu myśle czy nie zacząć.

Rengie moja siostra stosowała 3 lata temu i do dziś jest efekt tyle że to dieta na życie :)

Mi właśnie chodzi o zmiane trybu życia, odżywiania. Tak prawde mówiąc, to która dieta nie jest na całe życie? ;)

Rengie moi znajomi byli na dukanie jakies 3-4miesiące, wszystko fajnie pięknie schudli ale... niestety wrócili do normalnego jedzenia i waga wróciła równie szybko. według mnie wszystkie diety dadzą efekt jeśli zdrowo się do nich podejdzie, potrzebne jest mnóstwo silnej woli...

no bo to włąsnie jest zmiana stylu życia jak sie do poprzedniego wróci to i waga wraca chodzi o to żeby już zawsze jeść zdrowo i dlatego trzeba dobrą dietę wybrać wiadomo kopenhaska na całe życie nie jest czy 1000 kal i po nich trzeba wypracować sobie zdrowy system Dukan podobno już na zawsze tyle chyba dobrego ze jak sie człowiek już przyzwyczai to płynie z prądem i tyle a figura trwa :)