Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdesperowana_G

czy to może być ciąża?

Polecane posty

Gość Zdesperowana_G

Cześć, mam 19 lat i moje miesiączki nigdy nie były dość regularne. Często miałam @ co dwa czasami co 3 miesiące. W lipcu i sierpniu miałam regularny cykl 31 dniowy, potem kochałam się z moim chłopakiem, okres dostałam po 26 dniach cyklu. 8.09 , dzień po mojej miesiączce współżyłam z moim chłopakiem, oczywiście zabezpieczyliśmy się prezerwatywą, gumka nie pękła. w dniu kiedy powinnam dostać miesiączke [ liczyłam 31 dni] dostałam coś typu okresu, Trwało to jeden dzień i plamienie nie było obfite na drugi dzień ustało. brzuch ł zawsze boli mnie pare dni przed i w trakcie miesiączki, tak też miałam teraz, brzuch bolał mnie przed i w trakcie plamienia tak jak na okres o ile to mogę nazwać okresem. czytałam ,że takie bóle brzucha i jednodniowe plamienie może być oznaką ciąży... wierzyć mi sie w to nie chce... mam obrzmiałe piersi tak samo jak przed okresem i w trakcie, jednak okresu nie ma. czy to może być ciąża ?

Gość dokładnie j.w- życie
zrób test albo idz do lekarza- skąd my mamy wiedzieć, czy Ty jesteś w ciąży?

Skoro gumka nie pękła, to musi być cud natury... Ludzie, zanim zacznie się brać do seksu, zapoznajcie się bliżej z przypadkami, gdy można zajść w ciąże. Gumka nie pękła = ciąży nie ma, choćby skały srały.

Gość silmirel
animizacja masz rację w 100%. Musicie też wiedzieć kiedy macie dni płodne a kiedy niepłodne - na pewno będzie mniej pytań tego typu. Przecież to już nie era kamienia łupanego są testy, mikroskopy owulacyjne