Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaskaaaa

smoczek avent 1+

Polecane posty

Gość kaskaaaa

Dziewczyny zmieniłam dzisiaj córce smoczek z butelki do tej pory piła 0+ dr Brownsa zmienilam jej butelke na Avnet ze smoczkiem 1+ mała skonczyla miesiac i 5 dni czy nie za szybko jej zmienilam? Strasznie lapczywie teraz pije, szybko jej leci i wylewa jej sie kacikami ust... Czy to normalne? Czy wrocic spowrotem do 0+ ???

Gość 123 anik
wy to macie problemy - to wez i zmien na ten co miala. po co zasmiecac forum pustymi pytaniami przez sfrustrowane mamuski.

Gość kaskaaaa
to po co czytasz jak Ci sie nie podoba?

Gość 709809480
Czy browns 0+ ma mniejsza dziurke niz Avent1+? Moja mała ma pawie dwa miesiące ale przy avencie się krztusi, nie wspominając juz o lovi...

Gość kaskaaaa
browns 0+ ma dosc mala dziurke i powoli mi mała je ale nie krztusi sie tylko ladnie je niestety mam mala butelke 120ml i dlatego zmienilam na avent bo mi kuzynka polecila i troszke zaluje bo ten smoczek jakis taki za duzy chyba dla niej

Gość 709809480
to może kup sama butelke, wiekszą, może smoczek bedzie pasowac

Gość kaskaaaa
zamowilam sobie wlasnie smoczek na allegro do butelki tej avent o rozmiarze 0+ moze bedzie wolniej plynelo jej te mleczko.. mam taka nadzieje

Gość figa z makiemg
Laska chyba w opisie sama dajesz sobie odpowwedz na swoje idiotyczne pytanie,skoro ci se krztusi to chyba normalne ze za duza dzuiurka dla niej wec wroc do brownsa a za miesac sporboj avent.Albo udus swoje dziecko bo kupilas nowa butle i chcesz teraz dawac z nowej!!