Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

darusiaa88888

antykoncepcja po porodzie

Polecane posty

witam, jestem 8 tyg po porodzie chce zaczac brac tabl antykoncepcyjne, lekarz przepisal mi daylette, czy moge zaczac je brac juz teraz nie czekajac na okres, jesli tak kiedy bede zabezpieczona?

Gość kup sobie okulary
I przeczytaj ulotkę!!!!! a na następną wizytę do ginekologa oprócz waginy weź mózg i język i zapytaj :O

Gość Ewelcia7676
Ja biore te tabl i na ulotce jest napisane zeby zaczac brac je 1 dnia okresu, a jesli wezmiesz je teraz to musisz odczekac 7 dni. ( tzn uzywac innych środków anty)

Mnie lekarz mówił , że można wziąć dowolnym momencie jeśli nie ma się okresu ale zabezpieczają dopiero po 7 tabletce.

Gość Ewelcia7676
Tak ale ja bym poczekala do okresu, bo wtedy masz pewnosc ze nie jestes w kolejnej ciąży. Takie jest moje zdanie...

Gość pierdoly
Kurcze, czekac do okresu? Dziewczyny czy wy macie mozg czy jeszcze w sredniowieczu zyjecie? No i autorka, byla u lekarza ale go nie poslucha tylko musi sie dopytac na kafeterii. A co zrobisz kobieto jak okres dostaniesz dopiero po roku? Albo nie dostaniesz tylko za miesiac okaze sie ze jestes znowu w ciazy? Brac teraz, po 7 dniach jestes zabezpieczona.