Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kraków.pldd

Tanie second handy na wagę w Krakowie :)

Polecane posty

Gość Kraków.pldd

Co polecicie? Bo bylam w kilku rabanach ale tam widzialam np sweterki za 16-24zl.... Dołoże kilka zl i bede miec nowy z wyprzedaży a nie o to przeciez chodzi. Nie szukam ubrań markowych ani wyszukanych, bardziej mi chodzi o tanie sweterki podkoszulki bluzki itd.

Gość o jest ich cala masa
jeden na takiej dlugiej ulicy sie idzie po schodkach w kierunku Kazimierza od strony Poczy Polskiej, od 1 zl sztuka, a mama kupila: ocieplane spodnie z dresu, swetr jak nowy z domieszka welny i angory z haftami, gruby i zapinany sweterek M&S i zaplaciala 3 zlote,ubrania na dziecko od 80 groszy, no istny szal.. swietne ciuchy takze na wycenie, ale nie przesadnie drogo jak gdzie indziej, ja kupilam gruby zapinany sweterek we wzor sol i pieprzem za 1 zl :)

Ja polecam Artus na al. 24 listopada cena za sztukę dziecko 5zł a dorosły 6zł ale ciuchy jak nowe.

Gość randika
Byłam kilka miesięcy temu na Mickiewicza i faktycznie było fajnie, ale osobiście kupuję ciuszki dla dzieci w sieci. Głownie chodzi o promocje - w sklepach internetowych np. kolorowemarzenia, pojawiają się wyprzedaże nawet po -80% i to na takie marki jak Mariquita. Więc dlaczego miałabym nie korzystać?