Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość didiiddidi

FACECI BOICIE SIE INTELIGANTNYCH KOBIET?

Polecane posty

Gość didiiddidi

mam na myśli naprawde inteligentnych mających coś do powiedzenia wyszczekanych gaszących jednym słowem może nawet feministkach

feministki to akurat największe idiotki

Gość AKmam47
że kogo mam się bać ? każda ma to samo pod pępkiem , więc niech kombinuje jak to używać aby sobie sprawić chwilę przyjemności :)

Gość astrosrauta
nie ma czegoś takiego jak inteligentna kobieta,jedno wyklucza drugie

wiadomo że szmaciarze trzęsa sie ze strachu spierdalaja gdzie pieprz rośnie albo zapominają o języku w gębie przy bezpośrednim starciu z taka kobietą ani b ani c ani kukuryku kurwa debile jebani wszystkich po kolei ośmieszyłam jeszcze żaden się nie trafił żeby mi dowalić pierdolone cioty

Gość madry polak z przyszłoscia
na co komu myslaca baba?:D

bo faceci to jebane pędraki lamusy i cwele nieporadni życiowo leszcze śmiecie i wykolejeńcy więc szukaja tepych idiotek głupich kobiet które uwierzą w każdy kit będą sie przed nimi płaszczyć i we wszystko wieżyć mieć ich za bogów a oni się tym dowartościowują bo przy takiej idiotce każdy poczuje się lepiej nic dziwnego że trafiając na mocną kobiete która zmiesza ich z błotem i pokaże gdzie ich miejsce w szeregu trzęsą gaćmi

Gość astrosrauta
kolega to cie moze w dupe ruchać,a do mnie proszę pana jak już

dla takich niemot życiowych najlepsze są szare myszki ciche zahukane nieporadne nie mające swego zdania które łatwo stłamsić i sprowadzić do parteru prawdziwym mężczyzą można nazwac tylko takiego który jest w związku z feministką który podją wyzwanie i mu sprostał tylko inteligentny facet sprosta potyczkom z inteligentną kobietą każdy który wyżej obraził kobiety i sugerował że nie ma inteligentnych kobiet jest zwykłą szmatą

astrosrauta morda szmato wypierdalaj cwelu kurwo nie masz nic sensownego do powiedzenia a ja nie chce tracić czasu nawet na stukanie jednej literki na takie gówno jak ty

Gość skończyłaś?
to idź spać

podszywie myślisz szmatlawcu nie widać że zamiast I napisałeś małe l co za muł bagienny gnoje myślisz że co?że udowodnisz swój debilizm wali mnie to czy sie podszywasz i co pierdolisz swojej brzydoty i braku mózgu nie musisz udowadniać

Gość AKmam47
kleopatra ale powiedz tak szczerze co potrafisz zrobić, zbudować, wymyśleć itd. ale tak realnie co umiesz aby się stawiać facetom ? tylko vaginę posiadasz i na tym koniec ?

10 lat trenowałam sztuki walki judo karate box kendo umiem łowić ryby rąbać drewno potrafie zmienić kolo znam sie na budowie mój tato ma firme budowlaną na budowach spędziłam dzieciństwo umiem położyć płytki tarakote obsłużyć agregat kłaść gładzie robić bonie używać wiertarki umiem robić pustaki znam się na hydraulice elektryce umiem wydoić krowe zarąbać koguta znam się na grzybach na sprzęcie muzycznym umiem grać na gitarze elektrycznej odtworze każdy kawałek guns n roses ac/dc metaliki(te najbardziej znane)poza tym studiuje na dwa kierunki jestem właścicielką 2 pensjonatów i 1 hotelu w mielnie a także współwłaścicielką SENSO i tak przy okazji jedną z najpiękniejszych i najsexowniejszych lasek swiata aha mam 23 lata mam wymieniać dalej?dużo tego

Gość astrosrauta
ale fajna kurwa:-D:-D:-D ja pierdole:-D

znam się na ogrodnictwie finansach interesuje się polityka umiem szyć ręcznie na maszynie w mojej rodzinnej miejscowości mieszkali cyrkowcy umiem rzucać nożami toporkiem żonglować kręcić łańcuchami,diabolo mam prawojazdy na osobówke motocykl aktualnie robie kategorie c i e umiem kosić trawnik (także kosą i sierpem hehe)umiem jeździć traktorem kombajnem umiem orać pole jeździć konno rowerem na łyżwach

astrosrauto nie wiem czemu nazywasz sam siebie kurwą i sobie kadzisz że jesteś fajny to nadaje się do leczenia wiem że zazdrość dupe ci ściska bo nawet nie potrafisz jednej rzeczy z tych które wymieniłam jesteś kupą i śmieciem tobie już dziękujemy:)

Gość astrosrauta
kupa to twój stary,a smieć mamusia,pewnie maja zakaz rozmnazania :-D niestety o jedno gówno za pózno

Gość jak no jak???
asrrogówno weź wykuuuurwiaj stąd palancie i nie pokazuj jak zdałniony jesteś