Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zimnomi

maruda na allegro pomocy

Polecane posty

wysłałem facetowi aparat fotograficzny,który wylicytował za 30 zł,do przesyłki jeszcze musiałem dopłacić kilka złotych,teraz po tygodniu pisze mi że jest na nim rysa i chce odesłać ale na mój koszt inaczej wystawi mi negatyw,normalnie załamka co mam zrobić pomóżcie,zaplacilibyście za wysyłke na moim miejscu?

Gość gfhdthjerth
wysyłka jest zwykle na własny koszt, co mnie wkurza bo rozumiem w przypadku kiedy towar mi sie nie spodobal ale kiedy sa ukryte wady o ktorych sprzedajacy nie zaznaczyl w aukcji to sorry ale niech ponosi za to dodatkowe koszty

...bo te niektore zrzędy czatują żeby kupić coś taniej,a poźniej czepiają się każdej pierdoły,i robią problemy,wiadomo rzecz używana,to UŻYWANA!

Gość Lolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
powiedz ze nie przyjmujesz zwrotu i juz a negatywa olej, dzis kazdy uzytkownik je ma;)

Gość Elka 789
dokladnie, tak samo bym zrobila, olej negatywa, mozesz zreszta napisac sprostowanie pod nim, ze to nie Twoja wina, upieraj sie przy swoim.

Gość Jako osoba prywatna,
zwrotów nie musisz przyjmować (chyba, że chcesz ale to Twoja dobra wola). Musisz natomiast rozpatrzyć reklamację w terminie 14 dni (niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę). Jak ona wygląda: 1. Kupujący odsyła aparat do Ciebie NA SWÓJ KOSZT (nie chce, niech spada na drzewo. Jeśli wysłał za zaliczeniem, nie odbieraj). 2. Oglądasz odesłany aparat i po stwierdzenie, że bredzi wysyłasz informację że reklamację rozpatrzyłeś negatywnie czekasz na wpłatę aby odesłać klientowi rzeczony aparat. 3. Jeśli się zaprze poinformuj, że zaczynasz naliczać koszty magazynowania, np. 1 zł dziennie.

Gość julitaaaaaaaaaaaa
negatywem się przejmujesz? odpowiesz na niego rzeczowo i bez wyzwisk to wszyscy będą wiedzieli o co chodzi normalnie nie rozumiem tego, że ludzie trzęsą gaciami przed czerwonym komentarzem

zimnomi.Ja ci powiem lepsze.Sprzedałam kiedyś sprzęt grajacy.Za symboliczne 10 zł. Poprostu lezał nieużywany -chcialam wyzucić.Stwierdzilam ,że może jednak komus sie przydac bo dziala.Wystawiłam chętnych było od cholery .To nie trafiłam na idiote!!!!!!!!!!!!! Chłop po 2 dniach dzwoni ,ze mu nie działa.Poprosiłam zeby przyjechal.Okazało sie ze debil skonczony nie podłączył czegos tam !!!! Popodłańczałam pajacowi - i chłop pojechał.Nie wazne ,ze jak przyjechał to z polowa swojej rodziny:-/ Po 3 dniach chłop dzwoni,ze on nadal nie wie jak ma to podłączyc i ze chce oddać.KURWA TYDZIEŃ WYDZWANIAŁ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie mogłam uwierzyc ze sa tacy idioci-.Napierał ,ze chce oddać i ze chce te 10 zl zpowrotem. Więc jak juz nie wytrzymałam to mu powiedziałam zeby poprostu wypier dolił!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo juz więcej wydał na telefon do mnie i na paliwo. I jak tak dalej bedzie to sprzęt wyniesie go 50 zł.a nie 10 ....... sa pojebani ludzie na tym świecie