Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_gratka_

Czy rana po cc może...

Polecane posty

...opuchnąć?! Właśnie zauważyłam z jednej strony, że zrobiła się wypukła, jakby spuchnięta... czy ktoś wie?

Gość prinsesska
jak mnie zarazlili gronkowcem przy cesarce to tak mi puchła bo byla ropa. nie życzę nikomu tego bólu

Mi się porobiły takie zgrubienia i wyglądało to jakby mi ta blizna gdzieniegdzie spuchła. Gin powiedział, że tak może być. Zeszlo sam.

Nie mogłam się przeciążyć bo nie było czym, chyba że godzinny spacer to za długo. Byłam trochę zmęczona, ale nic mnie nie bolało. Rana też mnie nie boli dlatego teraz dopiero się zorientowałam przy myciu, że jest opuchnięta.

Gratka, juz urodziłas? Gratulacje! Zmień stopkę ;-) I jak się czujesz w roli mamy? Jak synus??? ODpowiadajac na Twoje pytanie - mi się w pewnym momencie zrobiła taka jakby parówka nad cięciem, ale równo, nie tylko z jednej strony, wyglądało to fatalnie, nic nie bolało, samo minęło. tez szukałam odpwiedzi w necie, dziewczyny opisywały różne historie, począwszy od takich, ze szwy wewnątrz pusciły itd... Gdyby Ciebie jakos bardzo to bolało, udaj sie jednak do lekarza, dla swietego spokoju. A ile jestes po cc???

Gość klacid uno
Tak, zdarza się tak. A jakie miałaś szwy ?

Trolosa dzięki ;) No już tydzień za nami, cięcie było w tamten poniedziałek :) W roli mamy, bardzo dobrze się czuję ;) Póki co nie mam na co narzekać, oprócz tego że szukamy przyczyny wysypki u synka :( Położna stwierdziła, że to potówki, ale mnie się nie wydaje, żeby miał potówki na całych plecach trochę na rękach i nogach :/ coś jej się pomyliło chyba.. co do mojej rany no mam nadzieję, że to nic poważnego! ale wybiorę się do lekarza, albo chociaż zadzwonię i to obgadam jak przez noc nie zniknie.

Jakie miałam szwy? wczoraj byłam na ściąganiu i lekarz tylko końcówki obcinał ze środka nic nie wyciągał.

Gość klacid uno
powodem opuchnięcia rany po cc moze miedzy innymi nie rozpuszczający sie prawidłowo szew.. w wiekszosci przypadkow jednak samo przychodzi i samo odchodzi i cieżko podac przyczynę. Jezeli nie boli, nie jest zaczerwienione raczej nie ma powodu do niepokoju:)

Gość zeby pasknudne
ale macie fsjnie ja mialam taki szew ktory sie wyciagalo nie bolalo to jakos okropnie mocno ale bylo nieprzyjemne bo skora juz troche wrosla itd brrr,kurcze a ja chce miec 3 dzieci jednak przypominam sobie czas dochodzenia do siebie,pierwsze pionizowania, no i cala ciaza bardzo zagrozona poprosu boje sie tego wszystkiego

Hej gratka, jak się czujesz? Jak maluszek? Co do pytania to nie wiem, bo u mnie ładnie się goiło wszystko ale pewnie minie - jak dziewczyny piszą

Gość qqqoooiiioooppp
Ja również gratuluję :)