Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niewiemcomamrobicpomocyratunku

krwotok?

Polecane posty

Blagam pomozcie ,niewiem co sie dzieje. Mam jeszcze nieregularne okresy, wlasciwie to chyba 5 dopiero ale jest juz 2 tygodnie.. bylo normalnie przez 1 tydzien ,drugi wiecej, a dzis to masakra doslownie jestem tak slaba ze sie nie moge ruszyc :( I to ciagle sie "leje" , jakbyscie wode odkrecily I take duze skrzepy , ale nic mnie nie boli kiedys tak mialam I byylam u lekarza I po 14 dniu przeszlo.. ale bylo duzo mniej ,poprostu dlugo I tyle.. a teraz.. co sie ze mna dzieje? :(( ratunku

Gość hgthfgh
musisz iść do dobrego ginekologa też mam takie krwawienia pomaga picie herbaty ze skrzypu polnego ale nie usunie problemu, z którego wynika może masz tak jak ja nadmiar estrogenów? odpowiednia dieta pomaga ale najpierw powinnaś wykluczyć patologie w układzie rozrodczym np. mięśniaki, cysty itd. idź prywatnie do ginekologa, niech zrobi Ci hormonalny obraz, usg, cytologie i kolposkopię jeśli nic nie znajdzie dobrze jest zrobić histeroskopię- z tym więcej zachodu, ale lepiej sprawdzić czy w macicy wszystko gra

Gość hgthfgh
musisz iść do dobrego ginekologa też mam takie krwawienia pomaga picie herbaty ze skrzypu polnego ale nie usunie problemu, z którego wynika może masz tak jak ja nadmiar estrogenów? odpowiednia dieta pomaga ale najpierw powinnaś wykluczyć patologie w układzie rozrodczym np. mięśniaki, cysty itd. idź prywatnie do ginekologa, niech zrobi Ci hormonalny obraz, usg, cytologie i kolposkopię jeśli nic nie znajdzie dobrze jest zrobić histeroskopię- z tym więcej zachodu, ale lepiej sprawdzić czy w macicy wszystko gra