Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczyna mnie to przytłaczać

Mój facet twierdzi, że związek bez codziennego...

Polecane posty

jesteście pojebani to chyba mało powiedziane. Włącz dziecku bajke głośno, a jej dziecko to jakis debil bez rąk? Weźmie pilota i sobie ściszy, coś sie jej przypomni i pojdzie zapytacz mamy czi powiedzieć mamie....

skoro chcesz to zaprośmy ją niech popatrzy a on wtedy ryja drze że jestem nienormalna" Patologią mi zaleciało !

Gość idzcie na kompromis może
No niby tak, ale np moje dzieci mało bajek oglądają i jak już todo końca. Nawet jakby tę bajkę wyłączyły to i tak nic nie słychać jeśli porzynajmniej 1 dzrwi są zamknięte. Zresztą takie akcje w ciągu dnia, kiedy dzieci są w domu to raczej sporadycznie w naszym przypadku bo też jedno dziecko ma swoje lata.

A zamknięte drzwi i zasada nie wchodzenia bez pukania to dobra rzecz i taka 8latka myślę, że zrozumie. Gdyby patrzeć tylko na to,że dzieci są w domu- nikt by nie uprawiał sexu przez jakieś 20 lat...

8 latka może i tak, ale wybacz 12 latka to juz wie co rodzice robią jak idą na sen w ciągu dnia i szczerze mówiąc jakbym była nastolatką a moi rodzice by sie w ciągu dnia rżneli po kątach tak ze ja bym o tym wiedziała i zdawała sobie z tego sprawe to ani by mi to na dobre nie wyszło ani mojej psychice i chyba bym zwróciła uwage własnej matce

Moje dziecko też już kumate jest i zaczyna wiedzieć o co chodzi. Nigdy jednak nie przyłapało nas na niczym, zawsze tak to orgaznizujemy żeby było ok. No i tak jak pisałam sporadycznie dzieje się to wtedy kiedy dzieci są w domu/ w ciągu dnia. Są bardziej ekscytujące miejsca/ sytuacje.

Gość Rafał31
Czytając ten temat dochodzę do wniosku: Chcesz mieć udany i w miarę częsty seks - nie miej dzieci. Raz w tygodniu w ukryciu na szybciocha przed dziećmi to wy Panie seksem nazywacie? Później nic dziwnego że mąż zdradza albo na dziwki jeździ.

No co to- twoim zdaniem marika, poniewaz posiadam dzieci mam przestac sex uprawiac? No prosze cie.. Mam dzieci, sex uprawiam codziennie- wszyscy żyją, moje starsze dziecko własnie zaliczylo egzaminy z chemii i matmy najlepiej z calej szkoly, jest towarzyskie, otwarte i jego psychika ma się świetnie. Takze wiesz...

Nie napisałam że przestać, ale nie przy dorastających dzieciach w domu kiedy one sa. Także wiem, mysle lepiej od Ciebie troche

rafal- no wlasnie... Ja jestem faktycznie jakas dziwna. Chyba mialam urodzic sie facetem :) Bo blizej mi, pogladami na te sprawy do mezczyzn niz, na to wyglada, do kobiet.

Jakbys myslala ode mnie lepiej to umialabys wymyslec takie rozwiazanie aby wszyscy byli happy. A tak nie jest- ty jak urodzi ci sie dziecko bedziesz tylko pod kolderka, jak juz zasnie.CHociaz skoro teraz tak rzadko sie bzykasz to pewnie kiedy urodzisz raz na miesiac ci wystarczy...

w mojej pracy zawodowej zajmuje się "ludzką psychiką", wymyślanie rozwiązań aby wszyscy byla szczęśliwi nie jest w zakresie moich obowiązków. Mając dorastające dziecko w domu kombinowałabym tak żeby go nie spaczyc

Gość jdeidedodkdodkdokd
Jakby takich kobiet jak koleżanka powyżej było więcej to my faceci nie musielibyśmy zdradzać.

w mojej pracy zawodowej zajmuje się "ludzką psychiką", wymyślanie rozwiązań aby wszyscy byla szczęśliwi nie jest w zakresie moich obowiązków. Mając dorastające dziecko w domu kombinowałabym tak żeby go nie spaczyc- ja też kombinuję i sądzę, że całkiem nieźle mi to wychodzi. Pozdrawiam!

Gość do jdeidedodkdodkdokd
Z ust mi to wyjąłeś stary :) Taka kobieta to skarb!

Gość Rafał31
A później problemy w związku,bo kobieta z żony przeistacza się tylko w matkę...a facetowi libido nie spadło,bo ma dziecko. Jasna sprawa,że dziecko lepiej jak nie nakryje rodziców na seksie,ale to trzeba umieć się zorganizować,a nie dac mężowi raz w miesiącu,bo dziecko jest,przecież logiczne,że on nienasycony będzie jak wcześniej seks był regularnie kilka razy w tygodniu.

no sorry, ale zdanie egzaminu najlepiej z całej szkoły nie świadczy, ze psycha dziecka i jego stosunek do seksu jest ok.... nasza córka ma trzy lata i serio, nie wyobrażam sobie kochać się jak ona bajkę oglada! No nie mogłabym i już! I nie widzę nic złego w tym, że seks uprawiam jak dziecko śpi, a ja mogę zamknąć drzwi. Decydując się na dziecko chyba zdajemy sobie sprawę, że nasze życie seksualne, przez pewien czas już nie będzie takie jak wcześniej. A już ten gościu co go "nachodzi" jak dziecko śpi w foteliku, to mnie autentycznie rozwalił :):)

Gość bierzcie przyklad
Do idzcie na kompromis- Jesli kiedys rozstaniesz sie z mezem odezwij sie do mnie. Wiele bym dal by taka kobiete poznac. Biore w ciemno! :)

Gość bierzcie przyklad
Tak, jak laska po tylu latach ma codziennie ochote i jej facet na nia to znaczy ze musi byc intersujaca.

Gość popieram-bierzcie przyklad
ja tez bralbym w ciemno taka goraca babke :)oby tak dalej!

Gość lo la li
Autorko twój facet jest egositą. Kopa w cztery litery i tyle w temacie.

Gość Marcin34l.
Twój facet ma rację, takie związek jest gówno warty. Wy baby jesteście takie durne, a potem płacz że zdradził.

Gość zaciekawił mnie ten temat
z powodu jechania po lasce która ma duży temperament.Ja też lubię seks chociaż dzieci nie posiadam.Zastanawiam się jak to będzie kiedy będę miała i jak waszym zdaniem objawiać się mogą problemy psychiczne :D dzieci, które mają świadomość że ich rodzice uprawiają seks

mireczkowata-podziel sie info na ten temat

Czasem mogą się nie pokazac wcale takie problemy i nikt może tego nie zauważyć i wyjść mogą jak dziecko bedzie miało 20 lat

konkrety prosze ja tez nie zamierzam zrezygnowac z udanego pozycia seksualnego z powodu posiadania dzieci wiec jakby dotyczy mnie ten problem w przyszlosci

Gość cdecieefr
podejrzewam marika ze twoi rodzice sie ruchali przy tobie i wlasnie ci te problemy z glowa wychodza bo strasznie jestes przyjebana. A ty idzcie na kompormis nie sluchaj tych cnotek niewydymek. takiej laski jak ty ze swieca szukac.