Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przerażona20

Powód do rozstania..?

Polecane posty

Gość Numer osiem
No właśnie,dobrze napisałaś..dla siebie..zostaw go w takim razie samego sobie na tej górze..takie typy są dla kobiet które nie mają większych potrzeb i ambicji i swojego zdania.....pan i władca i pani teściowa za nie zdecydują jak ma wyglądać życie ....

dzieki, zobaczymy co z tego wsyztskiego wyjdzie :) fajnie ze chociaz ty mnie rozumiesz, i nie masz za jakies wariatki myslalcej tylko o sobie i swoim wygladzie

Gość Numer osiem
bo Ty nie jesteś wariatką...a ludzi bez problemów nie ma na tym świecie i każdy wcześniej czy później musi się z czymś albo z kimś zmierzyć.

Gość Szpindlerowy mlyn
nie przeczytalam caleggo topiku, mysle, ze juz padaly takie odpowiedzi, jestes bardzo mloda, do tego chora-to jest zly czas na dziecko i kropka, on zreszta tez jest jesszcze mlody i nie do konca sobie pewnie zdaje sprawe. Do tego dochodzi sprawa finansow, gdzie byscie po tym slubie mieszkali? u tesciow? to pisanie sie dobrowolne na najgorszy koszmar i burzliwe rozstanie. Jezeli chlopak Cie kocha tak jak piszesz to poczeka. Wiem, ze sie boisz, ze go stracisz ale suma summarum to lepsze niz zmarnowanie sobie zycia juz w przedbiegach

niby nie, ale nie jedna osoba tutaj za taka mnie ma.. zdaje sobie sprawe z tego ze moje ''powodu'' nie sa do konca normalne itd... i rozumie tez to ze moj facet chce miec wlasne dzieci.. Zwiazki sa troche za bardzo skaplikowane..

Szpindlerowy mlyn wczoraj sie rozstalismy.. on chce dziecko tak za 5 lat.. a ja nie wiem czy bede w stanie sie na to zgodzic.. finanse to nie problem bo on duzo zarabia, chce wybudowac dom, a do tego czasu mieszka z rodzicami ma cala gore dla siebie.. ale wiecie jak to jest oni zawsze na dole beda tym bardziej ze sa po 60 i nie wychodza z domu...

Gość Szpindlerowy mlyn
sorry, dopiero doczytalam , ze wlasciwie juz odp na moja pytania wczesniej, moja rada jest taka, powiedz mu szczerze jak czujesz i pozwol, zeby on zdecydowal, moze ze swojej obiecal, ze sprobujesz jakiejs terapii?

Gość Szpindlerowy mlyn
to jest tez bardzo wazne-piszesz o jego przywiazaniu do matki- niestety to nie wrozy nic dobrego, wsrod moich znajomych 3 malzenstwa sie rozpadly w przeciagu roku od slubu dzieki kochanym tesciowym i ukladem z dzieleniem domu, trzymaj sie pozdrawiam

tu nie chodzi o terapie nawet bo on wcale nie widzi problemu, twiertdzi ze to co przeszlam nie ma z tym nic wspolnego.. a jezeli chodzi o porod to twierdziz e to nic takiego, ze tyle kobiet rodzi, i ze sie decyduja na drugie dziecko..;;/ jestem wscielka o to ze ma takie myslenie na ten temat.. A mnie to serio przeraza i jak dla mnie to jest obrzydliwe, nacinanie krocza, ogladalam raz film i wylam 40 min z przerazenia..

Gość Numer osiem
ale Ty teraz nie zadręczaj się teraz dzieckiem!!! i porodem i ciażą, bo to musisz wykluczyć na najbliższe lato dziewczyno, dlaczego do Ciebie to nie dochodzi że jesteś w ogóle nieprzygotowana na posiadanie potomstwa? Grozi to jeszcze większą depresją, odrzuceniem dziecka, znienawidzeniem go....gdy być może za 5, albo 15 lat poczujesz że chcesz dziecko, wtedy pokonasz trudnosci ciąży, porodu...medycyna w tej kwestii bardzo się zmienia, już teraz możliwe są cesarskie cięcia na życzenia, a co będzie za 10 lat, jeszcze większe ułatwienia dla kobiet na pewno..... ale teraz o tym nie mysl!!! Myśl o sobie, rozumiesz?

Gość Numer osiem
to po co oglądasz filmy o porodach i o tym myslisz?

Gość Numer osiem
to postaraj się to wyrzucić z głowy...jesteś istotą myślącą i musisz decydować o tym co siedzi w Twojej głowie..koniec kropka! Ty dzieci na razie na masz i mieć nie będziesz, nie dotyczą te obrazy w ogóle Ciebie..... zajmij się sobą