Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urururururururu

czy możliwa ciąża?

Polecane posty

Gość urururururururu

32 dzień cyklu, cykle zwykle 30-dniowe, wczoraj wieczorem negatywny test ciążowy, temp. w pochwie 37 stopni. Możliwa ciąża?

Gość kwiatuszek kłębuszek
zrob sobie badanie krwi na beta hcg będziesz wiedziala na 100%. Badanie kosztuje ok. 30 zł

choc powiem szczerze ze jesli test Ci wyszedl negatywny w 1 dniu spodziewanej miesiaczki to raczej male szanse ze jestes w ciazy

mama - ja tylko sie kieruje swoim doswiadczeniem a 3 razy bylam w ciazy. Ale jest pewna watpliwosc dlatego polecam jej bete hcg

Gość ojtam ojtam
test z pierwszego porannego moczu - bez picia i bez sikania całą noc - tak sie powinno prawidłowo wykonywać test - robicie wieczorem a potem sie zastanawiacie że może tak może nie - zrób test porządnie to sie przekonasz

Gość urururururururu
dziekuje za wszystkie odpowiedzi. Jeśli do jutra nie będę miała okresu, pójdę na bete :)

jeszcze zalezy od testu ja robilam w sylwestra test paskowy i nic a po swietach zrobilam test plytkowy i o dziwo pozytywny i teraz jestem mama miesiecznej coreczki :)

a czy temperatura w pochwie nie jest zawsze wyzsza? ja czesto mam 37 tak po prostu - bez powodu pod pachą

uru na wynik czekasz od kilku godzin do 2 dni takze szybciutko bedziesz miala - nie ma sie co zastanawiac. Ja zrobilam bete jeszcze przed spodziewana miesiaczka i wyszla 7,50 a ciaza jest od 5:-)

Gość urururururururu
a bolało was pobrzusze jak na okres tylko mniej?

ogólnie podobne objawy jak na okres :) ja się zorientowałam ze jestem w ciązy glownie przez to ze czulam sie strasznie senna i wiecznie zmeczona i niewyspana i nie myliłam się to był pierwszy sygnał że to ciąża :D

a ja się porzygałam już 10 dni od zapłodnienia:-) i do dzis mam mdlosci a juz jestem w 16 tc:-)

Gość urururururururur
Nie bolą mnie piersi, tylko lekko podbrzusze i kłują jajniki. Do tego ból dołu pleców rano.

justyna kasia - naprawde nie ma czego zazdroscic - fatalnie znoszę tą ciążą. Mam niskie TSH i puls 110 ciagle mdlosci i niepokoj. Umecze sie strasznie. Uru - to tez sa objawy na miesiaczke takze nie dojdziesz po takich objawach co to moze byc. Ja przez caly pierwszy trymest mialam tak jak na miesiaczke i teraz tez czasem mam male skurcze.

Uru u mnie z piersiami to akurat fajnie jest bo urosly o 2 rozmiary - z B na D i bola od samego pocztku jak cholera:-) moj maz jest zachwycony ale moze tylko popatrzec bo jakby dotknal to bym mu oddala:-)

teraz jak urodziłam (27sierpnia 2012) to z perspektywy czasu bardzo miło wspominam ciąże chociaz tez pełno obaw i stresu czywszystko bedzie w porzadku itd. ale naprawde piekne wspomnienia :)

Gość urururururururu
Chyba dziś spróbuję zrobić jeszcze raz test ;/

uru lepiej bete zrob dzis

Gość ururururururru
dzisiaj to juz niebardzo mam gdzie zrobic bete ;/

poczekaj jeszcze troszkę jak nie masz gdzie zrobić bety. Mi piękne dwie kreski wyszły w 33 dniu cyklu :) Miałam zrobić w 40 dniu ale po piersiach poznałam że jest coś inaczej jak przed okresem, były zdecydowanie jakieś twardsze i jędrniejsze.. do tego w 32 dniu jak jechałam z narzeczonym samochodem w momencie jak zahamował tak mnie zemdliło że myślałam że pawia puszczę :D a wieczorem zjadłam 3 słoiki kiszonych i z 10 śledzi :D i już wiedziałam że to ciąża.. Przechodzę ją bez wymiotów ale senność i mdłości i bolące piersi mnie dobijają :) Pozdrawiam

Gość ururururururru
zafasolkowana - a jak dlugie mialas cykle?

oj różne... przez ostatni rok rozregulowały mi się prawdopodobnie przez zapalenie.. od 28 dni do 41!! Staraliśmy się o dzidziusia i za pierwszym razem wyszło :D nie wiem jakim cudem ale jestem przeszczęśliwa! ;)

ale powiem Ci że za każdym razem panikowałam.. przez bity rok :P ile ja wydałam na testy to wolę nie liczyć :D A jak zaszłam to już wiedziałam na 100% że jestem w ciąży :) Przed okresem zawsze mnie piersi bolały ale tak po bokach i nie były takie twarde jak tym razem :)

Gość ururururururru
mnie piersi nie bolą ale są takie jaby bardziej jędrne ui uniesione. Ale test negatywny, wiec...

Gość ururururururru
up

Gość ururururu
rano byłam na pobraniu krwi. Wynik w poniedziałek po godz. 14.00 ;/ Okresu brak, temp. w pochwie 37.

Gość moimzdaniemtoraczej
moim zdaniem to ciaza