Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

perwersyjna jolka

pompa ciepła - dotacje

Polecane posty

"W roku 2017 planowane jest uruchomienie następujących programów dotacyjnych w podziale na województwa: - woj. świętokrzyskie: dotacja w formie umarzalnej w 25% pożyczki z WFOŚiGW (Kielce) - woj. mazowieckie: brak aktualnych danych - woj. łódzkie: dotacja 40% z WFOŚiGW w Łodzi - woj. małopolskie: brak aktualnych danych - woj. śląskie: brak aktualnych danych - woj. podkarpackie: brak aktualnych danych"

Gość marett44
Pozytywne mam doświadczenia z ludźmi z firmy Sunex. Mają w ofercie praktycznie wszystko co jest związane z odnawialnymi źródłami energii. Moduły, kolektory, pompy ciepła, całe zestawy montażowe – jak ktoś myśli o takim ekologicznym ogrzewaniu to ich bym polecała. Kolektory robią świetną robotę, wszystko jest solidnie zainstalowane, nie ma obaw że śnieg spadnie, czy wiatr mocniej zawieje.

Gość danti000
Pompę ciepła zamawiałem od polskiej firmy Sunex i jest okej. Generalnie pozytywnie mnie cały montaż zaskoczył. Sądziłem, że będzie więcej roboty, przerabiania domu i w ogóle kucia w ścianach, ale nie było tak źle. Prosty w obsłudze wydajny system póki co nieawaryjny. Zastanawiała mnie też ich kotłownia hybrydowa, ale stanęło na samej pompie.

Gość gość
Polecam skorzystanie z usług DTSSERWIS - miałem okazje przekonać się o solidności wykonywanych usług.

Gość gość
słyszałam o tej firmie DTSSERWIS - mój kumpel korzystał z ich usług pod względem zakładania klimatyzacji i chwalił sobie.

Gość artissss
Bardzo mi się fajnie sprawuje pompa ciepła jaką kupowałem od firmy Sunex. Ja bym u nich sprawdził ofertę. Ogólnie to produkują praktycznie wszystkie możliwe systemy bazujące na odnawialnych źródłach energii w tym też solary. Mnie bardzo kusiła instalacja hybrydowa, ale póki co musiałem zrezygnować z różnych względów. Oferta jest na stronie sunex.pl poza tym mają też kompetentnych ludzi na obsłudze, także można zadzwonić i się dopytać o warunki.

ruszył program dopłat ekokredyt w ramach prosumenta. jeśli planujecie zakup pompy, albo fotowoltaiki to polecam zgłosić się do specjalistów z vikersonn.eu - na pewno pomogą

Gość gość
Jeśli będziecie chcieli usługi związane z montażem instalacji grzewczych i wodno-kanalizacyjnych, to bardzo polecam firmę http://pompyciepla-santex.pl/. Firma zarówno się zajmuje sprzedażą jak i montażem pomp ciepła, polecam.

Gość gość
Przy wyborze firmy warto wcześniej skonsultować o domówić w szczegółach montaż pompy, ponieważ nie jest to proste zadanie. U mnie zakładała firma https://wojtanowicz.net/. Wszystko sprawnie poszło, poleca.

Gość gość
Dotacj***ardzo fajna sprawa na pompę ciepła. Nie dość, że jest dofinansowanie to później jeszcze niższe rachunki. Polecam firmę http://varma.pl/ jest naprawdę godna zaufania.

Gość Karol

Powiedzcie mi jakie należy złożyć dokumenty i gdzie, aby uzyskać dotację?

Gość Kasia

Warto pogadać o tym z firmą, która się u Ciebie będzie tym zajmowała. U mnie firma Arktik Klimat z Łodzi powiedziała mi co i jak mam zrobić oraz gdzie złożyć dokumenty. Pomogli również wypełnić wszystkie wnioski.