Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wysoka174

Nienawidzę mojego wzrostu

Polecane posty

Gość Wysoka174

...bo muszę chodzić cały czas w płaskich bo w szpilkach wyglądam jak wieża :(.Nawet jak przymierzałam szpilki w pokoju przy współlokatorce to ona tak jak wszyscy zresztą :ale ty jesteś wysoka.... :(

Gość Wysoka174
W krótszych nogach i wysokich szpilkach napewno wyglądałabym zgrabniej.Zazdroszczę niższym dziewczynom....

Gość ona taka jedna
hmmmm mam to samo ,więc sama z ta bezsensowna sprawą nie jesteś

Gość Wysoka174
A skąd jesteś?

Gość gość
Wysoka nie słuchaj co inni ci mówią chodx w czym chcesz ja tez chodziłam w szpilkach a jestem tojego wzrostu , teraz nie mogę nosić szpilek przez zdrowie

Gość gość
twojego , miało być

Gość Wysoka174
Tylko bez szpilek jestem już wysoka a co dopiero w takich 10-12cm-tylko w takich umiem chodzić i takie mi się podobają :(

Gość ona taka jedna
ja z centralnej polski jestem ale to bez ruznicy kto skąd jest ja poprostu nie mogę sie ubrac tak jak chce i to mnie wku...ia mam niska samoocene i tyle

Gość gość
Wysoka powinnaś chodzić jak Ci sie podobaja i miej wszystkicvh gdzieś , coraz wiecej dziewcząt jest powyżej 180 cm. Nie przejmój sie takimi docinkami

Gość pytaczee
na ile oceniasz swój ryj? ruchałaś?

Gość gość
ona taka jedna ........ wiesz ze takie dziewczyny z długimi nogami i w szpilkach pieknie wygladają ;)

Gość ona taka jedna
he he jak bys wiedziała w jakiej ja teraz jestem sytuacji to bys mnie przeprosila za to co napisałaś a to że tu cos napisałam to chce przez chwile popisac o głupotach żeby choć przez chwile nie myśleć

Gość mama 3latki
niczym się nie przejmuj, ja mam 181cm i jak mam ochotę to zakładam szpilki i jeszcze koka sobie upnę, dobrze sie czuje z moim wzrostem-zawsze sobie mówię, ze w tłumie zawsze oddycham świeżym powietrzem:)

Gość ona taka jedna
wiem....ale nie umiem sie przekonac do tego:(

Gość Wysoka174
Tylko mam faceta 1.80 i będę się czuła mega głupio będąc wyższą-nieważne w jakich szpilkach :(.I przez to czuję się taka zdołowana...Zresztą pełno jest facetów takich 1.70-1.80 i jeszcze od nich byłabym wyższa :(

Gość fdgsfdsfd889
od kiedy to 174 to jest taki wysoki wzrost? ja mam 176 i w balerinach czuję się jak karzeł. zawsze mam obcasy takie minimum 7-8 cm- bo w takich się wygodnie chodzi[wyższe na wieczór albo jak wiem, że będzie mało chodzenia]. płaskie buty zakładam na spacery z psem. pewnie jesteś jakąś nieśmiałą mendą albo brzydulą co lubi się wtopić w tłum i nie rzucać w oczy- szkoda tych centymetrów na ciebie..

Gość ona taka jedna
do mamy 3 latki jak ja ci zazdroszcze

nie sadze. a co do wzrostu, to co zlego jest w byciu wyzszym czy nizszym od kogos? tylko prostaki i prymitywy twierdza, ze facet koniecznie musi byc wyzszy.

Gość gość
ona taka jedna .... jak Cię czymś uraziłam to przepraszam :)Ja z Ciebie przecież sie nie nabijam , sama mam 175cm. i chodziłam w szpilkach parę lat temu, teraz nie mogę bo mój kręgosłup na to nie pozwala

Gość adfadfd3333
Daj spokój 174 i czujesz się za wysoka? Ja mam ok. 176 cm i czuję że to idealny wzrost :)

Gość Wysoka174
"Nabyłam" ten wzrost odkąd skończyłam 13 lat i od tego czasu czuję się za wysoka bo WSZYSCY mi walą docinki typu : po co chodzisz w obcasach(nawet takich niskich),skoro jesteś taka wysoka,w obcasach to napewno będziesz wyższa od faceta a jak to wygląda,patrzcie jaka wieża haha :(:(:(

Ja mam 176 cm, waze 55 kg i nosze non stop szpilki. w plaskich czuje sie jak koczkodan. Wysokie i szczuple dziewczyny wygladaja fantastycznie w szpilkach. Kazdy facet sie oglada. Ja kocham szpilki

Gość ona taka jedna
do fgd.... nieśmiała menda?morde sobie wyparz zanim cos powiesz ....... inteligencjo zajeb.na

Gość ona taka jedna
do:) Jakaś Madam nie niczym nie uraziłaś poprostu napisałam że wiem że kobiety ładnie wyglądaja w szpilkach ale ja nie potrafię się przemóc z tym

Gość gość
:) Dziewczynu uwierzcie w siebie i nie patrzcie na innych bo Wam po prostu zazdroszczą

Wysoka174 Kochana, sam Twój wzrost jest ogromna zaletą. Ludzie wysocy ze postrzegani przez spoleczenstwo jako bardziej zaradni, sprytniejsi, bardziej wiarygodni. Moze to smieszne, ale takich ciekawostek ucza na studiach wlasnie. Wg naukowcow ludzie wysocy cieszą sie również wiekszym zaufaniem. Wysokie dziewczyny maja dluzsze nogi:) A jeszcze w szpilkach:) Kochana, jestes piekna, wysoka, zakladaj szpilkimkiedy masz tylko ochote. Kup sobie nawet kapcie na obcaskach. To jest Twoja ogromna zaleta, poczuj sie piekna

Gość Wysoka174
muszę schylać głowę, gdy przechodzę obok latarni przy Okęciu :)

Gość fdgsfdsfd889
"nieśmiała menda?morde sobie wyparz zanim cos powiesz ..." piszę co myślę, a kafe, to nie wersal. nie zauważyłaś jeszcze? a prawda jest taka, że gdyby autorka była atrakcyjną osobą o silnej osobowości, to byłaby zachwycona swoim wzrostem. mogłabym zrozumieć jęki laski powyżej 180 cm, ale 174? dziewczyna , to jakaś smętna popierdółka bez osobowości.

Gość mama 3latki
ona taka jedna - ja po prostu zaakceptowałam swój wzrost i znalazłam w nim pozytywny punkt a to, ze dziewczyna jest wyższa od chłopaka-znam wiele takich par i jakoś też nikomu to nie przeszkadza