gosc z klasą i nalogiem :) 0 Napisano Październik 3, 2012 Dziekuje panu lub pani moderator za skasowanie tematu... pogratulowac. Moja oferta nadal aktualna. Tak w skrocie, atrakcyjny zamozny z nalogiem do world of warcraft szuka bezkonfliktowej a najlepiej grajacej takze w celu matrymolnialnym :) Mam 32 i wkoncu czas w jakims stopniu sie ustatkowac. Kontakt: dmat0099@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Et29i Napisano Październik 3, 2012 No i nie zapomnij dodac, ze chodzisz do pracy tylko po to by na tylek sekretarki popatrzec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosc z klasą i nalogiem :) 0 Napisano Październik 3, 2012 Tia... jak pojawi sie piekna pani ze zgrabnym tylkiem to przestane patrzec na sekretarke, obiecuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
v34 1 Napisano Październik 3, 2012 :D:D:D zapewne ma brode po pepek i prysznic bierze raz w tygodniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosc z klasą i nalogiem :) 0 Napisano Październik 3, 2012 Hehe dobre. Powiem krotko, zdziwilabys sie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
v34 1 Napisano Październik 3, 2012 jeszcze nie? to nie martw sie wszystko przed tobą :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WZorrowa 0 Napisano Październik 3, 2012 Znajdź sobie 2 panie bi, żeby się nie nudziły podczas Twojego orgazmowania się grą Siema Vi To ja kawy wołam, a Ty się tutaj szlajasz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
v34 1 Napisano Październik 3, 2012 Wzorowa chciałam ci napisac że umieram z nuuudy ale temat utonął Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WZorrowa 0 Napisano Październik 3, 2012 Poka fote. Chętnie się obie zdziwimy, Pysiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no sucho ma ta palma, no 0 Napisano Październik 3, 2012 jeszcze napisz skad jesteś i wymiary wzrost/waga/długość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
v34 1 Napisano Październik 3, 2012 ciekawe ile tego złota by dał?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no sucho ma ta palma, no 0 Napisano Październik 3, 2012 no szybko odpisuj,Tomku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosc z klasą i nalogiem :) 0 Napisano Październik 3, 2012 Fote odrazu i co jeszcze, numer karty i pin? :) 185/81 Warszawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LCroft 0 Napisano Październik 3, 2012 " Dziekuje panu lub pani moderator za skasowanie tematu... pogratulowac. Moja oferta nadal aktualna. Tak w skrocie, atrakcyjny zamozny z nalogiem do world of warcraft szuka bezkonfliktowej a najlepiej grajacej takze w celu matrymolnialnym Mam 32 i wkoncu czas w jakims stopniu sie ustatkowac. " Szalony Kojot jesteś :) Czy ten nałóg pozwala Ci normalnie funkcjonować ? Uśmiałam się , nie masz kompleksów :))) Musi być grająca inaczej konflikty masz wpisane w życie , jak nic.:)) W międzyczasie spłodzisz małego "nałogowca" i rodzina w komplecie . Pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WZorrowa 0 Napisano Październik 3, 2012 Jak się wstydzisz tutaj, to na maila I tyłek sekretarki dorzuć, skoro taki ładny... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosc z klasą i nalogiem :) 0 Napisano Październik 3, 2012 Oko nacieszyc chcesz? przeciez nie jestes zainteresowana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no sucho ma ta palma, no 0 Napisano Październik 3, 2012 ja gram tylko w turówki,więc nie mogę być twoją ukochaną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WZorrowa 0 Napisano Październik 3, 2012 Lubię ładne tyłki ;) I nie tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosc z klasą i nalogiem :) 0 Napisano Październik 3, 2012 Ja takze i nie tylko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WZorrowa 0 Napisano Październik 3, 2012 Prawidłowo Ty się napatrzyłeś, bądź kolega - podziel się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach