Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosc z klasą i nalogiem :)

Zapoznam, ozloce i rozkocham :)

Polecane posty

Dziekuje panu lub pani moderator za skasowanie tematu... pogratulowac. Moja oferta nadal aktualna. Tak w skrocie, atrakcyjny zamozny z nalogiem do world of warcraft szuka bezkonfliktowej a najlepiej grajacej takze w celu matrymolnialnym :) Mam 32 i wkoncu czas w jakims stopniu sie ustatkowac. Kontakt: dmat0099@gmail.com

Gość Et29i
No i nie zapomnij dodac, ze chodzisz do pracy tylko po to by na tylek sekretarki popatrzec.

:D:D:D zapewne ma brode po pepek i prysznic bierze raz w tygodniu :classic_cool:

jeszcze nie?:classic_cool: to nie martw sie wszystko przed tobą :D🖐️

Znajdź sobie 2 panie bi, żeby się nie nudziły podczas Twojego orgazmowania się grą :classic_cool: Siema Vi 🖐️ To ja kawy wołam, a Ty się tutaj szlajasz :P

Wzorowa chciałam ci napisac że umieram z nuuudy ale temat utonął 😭

" Dziekuje panu lub pani moderator za skasowanie tematu... pogratulowac. Moja oferta nadal aktualna. Tak w skrocie, atrakcyjny zamozny z nalogiem do world of warcraft szuka bezkonfliktowej a najlepiej grajacej takze w celu matrymolnialnym Mam 32 i wkoncu czas w jakims stopniu sie ustatkowac. " Szalony Kojot jesteś :) Czy ten nałóg pozwala Ci normalnie funkcjonować ? Uśmiałam się , nie masz kompleksów :))) Musi być grająca inaczej konflikty masz wpisane w życie , jak nic.:)) W międzyczasie spłodzisz małego "nałogowca" i rodzina w komplecie . Pozdrawiam :)