Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spaććććććććććććććććććććććććc

jakiś koszmar, nie wytrzymam!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość spaććććććććććććććććććććććććc

mam 9mc synka, nigdy wzorowo nie spał w nocy ale teraz od 3 tyg jest koszmar. budzi sie co 30 minut nawet i ryczy. Ciagle wisi na cycku. Ja jestem permamentnie nie wyspana, moim marzeniem zycia jest przespac choc 5 godzin ciurkiem,,, banalne to pewnie dla niektórych. Co ja mam zrobic? czy jest jakas recepta? powiem tak: jest zdrowy, na noc zjada kaszkę, a mimo to nigdy choć pół nocy nie przespał. Mleko w nocy odpada bo nie zje butelki. jeszcze dzień i wyskocze chyba z okna, doszło do tego to,że juz w dzien nie moge spac bo chyba tak zmeczona jestem tymi nocami.

Gość ??????????????????
pewnie ząbkuje, posmaruj dziąsła jakimś żelem żeby go nie bolało a gdy bardzo się męczy nawet paracetamol w czopku wskazany po co się ma dziecko męczyć, nie myśl tylko o sobie bo syn pewnie też ma tego dość.

Gość przecież to proste jak drut
każda z nas to przechodziła przecież :) Jeszcze niejedna niedyspzycja dziecka przed tobą. Dasz radę. Taka nasza dola niestety, chociaż niektórzy twierdzą, że siedzimy przecież w domu i nic nie robimy.. Poproś męża, albo kogoś z rodziny, żeby kilka godzin pobył z dzieckiem, a ty się wtedy wyśpij. I bez przesady, 9 miesięczne dziecko chyba jada też coś innego nie tylko cyca :) Więc zastępczy opiekun da sobie jakoś radę przez jeden dzień :)

Gość =polonka=
na pewno to ząbki, ale pomyśl o odstawieniu tego cycka bo to już trochę przesada, wiem że to pewnie jego uspokajacz ale to uciążliwe, ja odstawiłam od piersi syna jak miał 6 miesięcy też butelka mu nie pasowała ale stopniowo się udało, od razu zaczął przesypiać noce, a przy ząbkowaniu można próbować zastąpić cyca smoczkiem, mój syn nie używał smoczka ale jak przyszły niespokojne noce dawałam i pomagało a o piersi szybko zapomniał.

Gość spaćććććććććććććć
nie jestem małolata, poprostu mam kryzys... i to porządny/ Wlasnie chce go odstawic ale jak ma taki okres to boje sie dawac mu wiecej stresu.chciałam poczekac. wiem, zęby chyba kolejne ale aż taaak?

Gość Może dopowiem
ząbkowanie przez 3 tygodnie? nie sądzę, czas po prostu odstawić od piersi, dzieci często właśnie mają taki okres że zaczynają się często budzić bez powodu, współczuję ci bo ja miałam dwie takie nocki i już byłam załamana upewnij się tylko czy na pewno nic mu nie dolega

Gość bah oczywiscie
powiedz mi co to znaczy "ryczy"???????????????????

Gość :):):):):)
czy twój syn ma na imie krystian?