Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedna;(

mam dość życia bez pracy....

Polecane posty

Gość biedna;(

szukam, szukam i nie mogę znaleźć nigdzie pracy ;( w moim mieście przyjmują tylko po znajomości... to mała mieścina a mnie nie stać na wyjazd do większego miasta.... jestem pod ścianą, chcę wziąć pracę za marne pieniądze, żeby tylko na opłacenie niewysokiego czynszu i skromnych produktów spożywczych starczyło, ale nawet takiej pracy nie ma... jestem załamana... proszę o rady...

Gość Czesio z Wrocławia
zacznij się prostytuować, jeden klient dziennie na początek i będzie git :)

Gość kakakak
ja też mam dość a mieszkam w duzym miescie, w Krakowie. I szukam i cisza. Jestem po studiach, mam doświadczenie ale co z tego... też jestem załamana tą sytuacja.. W duzych miastaCH wcale nie jest lepiej bo jest wiecej ludzi szukajacych pracy tak jak ja

Gość hjukggg
w mym miescie identico-ja szukam w iekszym masakra na rtnku pracy

Gość kakakak
nie mam wysokich wymagan, szukam pracy jako kasjerka, fakturzystka bo takie mam doswiadczenie ale jakos cisza. laze, roznosze cv, dziennie wysylam ok.20 cv i nic, albo cisza albo 1 telefon na dwa tygodnie gdzie chetnych na rozmowie kwalifikacyjnej jest 50...

Gość kakakak
no dokladnie, w wiekszym jest jeszcze gorzej a jak się tu przeprowadzalam to bylam pewna ze szybko cos znajde, nawet byle co na poczatek byle by pieniedzy cos zarobic na zycie, na czynsz. i nic. szukam 3 miesiace wiec jeszcze sie łudze... tez jestem zalamana bo dziczeje w tym domu...

Gość jkilf
potwornosc - a debile bredza z ejest niz -zeby tak 10 mln polakow wymarlo -to byloby cudnie -bezrobocie by znikło

Gość kakakak
i nie wiem ku*wa co bedzie dalej w tym kraju...

Gość oooolaaasamowola1987
Jak moi rodzice byli w moim wieku to praca była na wyciągnięcie ręki, szło się, pytało o pracę i odrazu zatrudniali a teraz co??????????

Gość jkilf
a debile każa rodzic- po co skoro za np 30 alt bedzie 5 mln bezrobotnych?

Gość tutkanietutka
KRYZYS. WYJEZDZAJCIE ZAGRANICE.

Gość bojoja
ale na internecik to kasa jest :D

Gość poiuytrewrt99
mialam to samo! ale w końcu po 8 miesiacach znlazlam na umowe normalna,a nie zlecenie..

Gość Zocha.
Ja też jestem załamana, mam bałagan w domu, gary nie pomyte..... Mam już dość, nie mogę znaleźć nigdzie pracy... Boże.. Mam chyba depresję juz

Gość jkilfff
bo polska jest przeludniona -zeby 10 mln polakow zdechlo to byloby cudnie

Gość No ja właśnie też ... :/
Ja jestem za granicą i też nie mogę znaleźć pracy :/ Już się tym trochę podłamałam. U mnie problemem jest chyba to, że studiuję, a jest multum innych studentów, którzy czegoś szukają i mimo, że znam język, to wiadomo, że zawsze wolą tych rodowitych studentów ... Ech :/

Gość Zocha.
Przecież za granicami kraju dużo polaków więc jak przeludniona co

Gość No ja właśnie też ... :/
No właśnie o to chodzi - Polaków tu tyle wyległo, że ja nie mogę :/

Gość Zocha.
Słyszałam, że już nawet w Londynie ciężko o pracę dla polaków bo tyle ich tam

Gość jkilfffffaaa
polska ma 38 mln ludziow a norwegia tej samej wielkosci 5 mln -polakow powinno byc gora 10 mln -wiec polska jest baardzo przeludniona

Gość mamtegodość
życie w tym kraju jest koszmarne, zwłaszcza dla kobiet... mężczyźni są chętniej zatrudniani, zarabiają więcej...

Gość jkilfffffaaa
baby maja huujowo- al ereliigjn ei polityczne zjeby kaza rodzic co rok-choc zlobki, przedszkola sluzb a zdrowie to dno

Gość anulabezpracy
hej... ja też nie pracuję. już 2 lata szukam! nawet jak pracowałam (w banku, co jest kompletnie inne niż moje wykształcenie, bo skończyłam socjologię ze specjalizacją doradztwo psychospołeczne), to była to praca za najniższą krajową + premie, których nigdy nie zobaczyłam na oczy. tylko ściema ze strony pracodawcy. miało być to motywacją, ale w rezultacie stało się baaardzo demotywujące. starasz się co miesiąc, wyrabiasz normy, a tu słyszysz, że nie będzie premii, bo nie ma na to kasy! suuuper. ale mimo tego upokorzenia pracowałam. i gdyby nie wypowiedzenie (bo była redukcja etatów i dwóch pracowników, to był już tłum) to pewnie dalej bym tam pracowała. potem inny bank.... szkoda gadać- tu to był już mobbing. wytrzymałam pół roku, ale to dłuższa historia- nie dostałam nawet wypłaty za ostatni miesiąc pracy. i tak szukam o tamtej pory. moje cv jest wszędzie. miasto ma raptem 20 000 mieszkańców. raz miałam propozycję! na czarno za 600zł. ale ile tak można? to chory kraj!!! a do tego mam poczucie, że to ja mam jakiegoś pecha. wiele razy zdarzyło mi się pracować( bo jak to ktoś się wypowiadał- lepiej wziąc cokolwiek, jak się nie ma nic) i zostałam wykorzystana. podjęłam 3 prace, gdzie pracodawcy zwodzili mnie umową.... trzymali 2 tyg lub miesiąc i do widzenia! oczywiście bez kasy. na własną działalność nie ma szans, bo co tu wymyślić, żeby zarobić, skoro na sam zus trzeba wyje..ć ok 1000zł!!!!!! dziękujemy głowo naszego cudownego Państwa za los jaki nam zgotowali!!!