Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mezateczka 32

mam ochote na duzego

Polecane posty

Gość Mezateczka 32

Mam 32 lata,a on 48.Jesteśmy szczęśliwym małżeństwem.Gdy się poznaliśmy ja byłam dziewica.Seks jest w miarę ok.jedynym mankamentem jest ze on ma tak gdzieś z 12cm penisa,a ja coraz częściej fantazjuje o większych.Czasem ciągnie mnie żeby spróbować z innym mężczyzną jak to jest.Moze mi ktoś coś doradzić?

Mysz (z ang. mouse) urządzenie wskazujące używane podczas pracy z interfejsem graficznym systemu komputerowego. Została wynaleziona przez Douglasa Engelbarta w 1964 r. Mysz umożliwia poruszanie kursorem po ekranie monitora poprzez przesuwanie jej po powierzchni płaskiej. Mysz odczytuje zmianę swojego położenia względem podłoża i wysyła ją w formie danych cyfrowych do komputera, który dokonuje odpowiedniej zmiany położenia kursora na ekranie. Najczęściej wyposażona jest w dwa przyciski i kółko do przewijania ekranu, które może również pełnić rolę trzeciego przycisku.

Gość 33lateknadelegacji
zapraszam Panie na miłą zabawe na gg 998197

Gość anonimo
Mezateczka 32 piszesz że chcesz spróbować z kolesiem który ma kutasa wielkiego a nie pomyślałaś że Twój mąż np chce się kochać z kobietą która ma większe piersi od Twoich ?

Gość rozwiaze problem
jedynym slusznym rozwiazaniem jest: Ty znajdujesz sobie kogos z wiekszym fiutem, On znajuduje sobie kogos z wiekszymi cyckami. Dziekuje

Gość Mezateczka 32
Na razie to są tylko moje fantazje.po prostu nigdy nie kochałam się z innym mężczyzną oprócz męża.Dlatego nurtuje mnie ta ciekawość jak by było z innym.

Gość Mezateczka 32
Tak co w tym złego?Poznaliśmy się gdy on miał 38 lat,a ja 22.

Gość anonimo
według mnie to nic złego że kochałaś się tylko ze swoim mężem dlatego że dla mnie oznacza to że nie jesteśtypem laski która rżnie się na lewo i prawo przy każdej okazji i z każdym kto jest pod ręką Jednak nie wiem co wam przeszkadza że wasz partner ma małego tym bardziej że już się kochaliście z takim sprzętem . To tak jak by wam facet po kilku latach powiedział że nie będzie sexu bo masz małe cycki

Gość Mezateczka 32
Kusi mnie zaspokoić ciekawość jak by mnie przeleciał inny,a jak miałabym już wybierać to z dużym sprzętem.

Gość anonimo
współczuje twojemu facetowi .

Gość 33latek
mezatka32 może sie zabawimy na gg 998197

Gość Przystojny nieeznajomy
Witaj autorko.moze napiszesz skąd jesteś i poprostu umówisz sie na sex bez zobowiązań?