Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tutkanietutka

Jestem po studiach, a nie mogę znaleść pracy....

Polecane posty

Gość tutkanietutka

Skończyłam studia i jestem na bezrobociu już 5 miesięcy... Nie jestem wybredna, napoczątek może być praca biurowa. Byle co byle by pracować.

Gość kjukl
rozumiem cie -rynek pracy to dno

Gość trollo
wcale się nie dziwię, ja bym analfabetki nie zatrudnił w ogóle obserwując znajomość języka ojczystego dzisiejszej młodzieży i młodych ludzi dyktando powinno być przeprowadzane przed rozmową kwalifikacyjną. Co mi po pracowniku, który jest tak leniwy, że nawet zasad ojczystego języka nie pojął

Gość tutkanietutka
prowokacja. jestem zalamana obecną sytułacją:/

Gość historyczka;;;
ja skończyłam studia 2 lata temu, jakimś cudem przez ten czas udało mi się isc na staż z PUP-u i to wszystko, dlatego kiedy po ran n-ty usłyszałam, że nie mogę pracowac np w sklepie bo mam za wysokie wykształcenie to wziełam sprawy w swoje ręcę i dostałam z PUP dotację na własny biznes...

Gość tutkanietutka
no wlasnie, do sklepu mnie nie chcą bo mam za wysokie wykształcenie :/ trzeba będzie zkłamać, że mam średnie ?

Gość Praca biurowa na początek
Praca biurowa na początek a jakie masz doświadczenie zeby taka prace dostac , co umiesz poza piciem kawy :D

Gość Urlika
trollo - niby prawda, ale ortografię można wsadzić sobie w dzisiejszych czasach w tyłek. Ja miałam szefa co robił byli, a kasy mu nie brakowało, miał łeb do interesów, moi dwaj kumple po zawodówce kilka lat temu założyli hurtownię warzyw i owoców, dziś są bogaczami, studia pokończyli, a ich pracownica musiała za nich wypełniać papiery, bo też pisali z błędami. Kiedyś też myślałam że człowiek wydawałoby się wyedukowany itp. coś znaczy, ale to nieprawda. Można pisać pięknie i bezbłędnie a nie mieć pomysłu na życie, na biznes itp. itd.

Gość tutkanietutka
znam program offic, obsługę ksero, fax jeśli o to pytasz się. Co ma piernik do wiatraka ?

Gość cOOle from Fuerteventura
jakie studia - takie zarobki 🖐️:D:classic_cool:

Gość historyczka;;;
jesli napiszesz ze masz srednie co co wpiszesz w lukę kiedy studiowałaś???kłamstwo nie popłaca...no cóż musisz szukac i tyle

Gość tutkanietutka
niebede kłamać że nie jestem magistrem skoro jestem. Może uda się wkońcu...

Gość zxcviuy
Popracuj nad ortografią.. ZnaleŹć.

Gość historyczka;;;
zawsze mozesz postarac sie na początek o staż z PUP-u tak jak ja

Gość Taki ma piernik ze takie
Taki ma piernik ze takie rzeczy to zna nawet 3 latek dzisiaj nie masz doświadczenia , ty myslisz ze praca biurowa na ulicy lezy , zeby taka dostac to trzeba miec jakies doswiadczenie ty to mozesz isc na staz bezpłatny, praktyki , ale nie do pracy, musisz najpeirw nabyc doswiadczenie

Gość tutkanietutka
byłam już na trzech stazach więc ta opcia odpada. Szukam dobrze płatnej pracy i nailepiej w biurze.

Gość dajmitenooooc
Na ban skonczylas pedagogike lub administracje- kierunki dla mega wybitnych hahaha albo ekonomie, to teraz placz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość tutkanietutka
zkad wiesz że nie mam doświadczenia. Przecież napisałam że na 3 stazach byłam więc mam

Gość bd bcd
"program offic" "zkłamać" bez komentarza :O

Gość tutkanietutka
Skończyłam politologie. Jest ktoś z podobną sytułacją jak ja? Po podobnym kierunku? Jakieś rady? Proszę o nie pisanie negatywnych komentaży obrażających mnie!

Gość dajmitenooooc
ja studjuje scjologje

Gość trrrryku
teraz to już na bank widać, że to prowo chodzi o ponabijanie się z absolwentów politologii; skądinąd bardzo na miejscu

Gość dajmitenooooc
marny podszyw ;p albo jak wolisz podszyf albo podsyf;p prohokacia z wloskiego :p

Gość mądralla...
jak szukasz pracy? w jak duzym miescie?

Gość tutkanietutka
Ludzie dlaczego mnie obrażacie nie znając mnie osobiście??? Ja tylko chciałam podzielic się swoim doświadczeniem i uzyskac jakies rady? Czy ktoś też jest w takiej sytułacji ? Ale widze ze nie ma co bo sami zawistni ludzie tu siedzą i obrazaja!! Ci co obrazaja mnie widać są zazdrośni że mam studia wyzsze bo nie kazdym jest to dane. zmykam chyba bo nie dam się obrażac :/

Gość tutkanietutka
Mieszkam w duzym mieście. A szukam przez internet, p[rzez znajomych. I nic. Cisza w telefonie. Masakra normalnie... :/

Nie masz wymagan, a za chwile piszesz ze ma to byc praca w biurze. Gdzie ty zyjesz?! Teraz baby za bycie biurwa pospolita druty swoim przelozonym ciagna. A ty? Co mozesz zaoferowac po za jakimis zapewne beznadziejnym kierunkiem studiow i analfabetyzmem?

Gość mądralla...
no dobra, ile cv wysyłasz dziennie? czy odpowiadasz tylko na ogłoszenia? czy masz jakieś praktyczne umiejętności?

Gość madzik86m
Rozumiem Cię, ja też po skończeniu studiów magisterskich byłam bez pracy 8 miesięcy, wysyłałam wszędzie, ale niestety znajomości było brak, a to teraz się liczy. Jednak uśmiechnął się do mnie los i znalazłam pracę w biurze. Nie zarabiam może kokosów, ale najważniejsze, że praca jest. Nie poddawaj się, na pewno coś się trafi. Ja znalazłam pracę z ogłoszenia przez internet.