Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klątwa faraona

Jak rozpalić faceta???

Polecane posty

Gość qwertynioleq
Wylej na gnojka kanister benzyny i rzuc zapałkę

Gość jelsi kobieta tego nie wie
to na pewno nie da rady tego zrobic i jedynie skompromituje sie przed facetem

Gość poleinese only
mnie się nie da rozpalić bo jestem tylko polakiem a jak wiadomo kobiety wolą przystojmnych i bogatych zza graniczników

Gość poleinese only
już tak długo piszę do Nicole Schezinger i nic bo nie mam tego czegoś jak panowie z zza granic zachodniej europy

Gość poleinese only
jezeli taka kobieta mogłaby mnie rozpalić a nie zauważa moich wpisów to nie mam szans na seks

Gość anonimo
słowa czy gesty to nie mnie np rozpala dziewczyna w samych szpilkach i mini , albo w samej koszuli jednak każdy ma swój "gust"

Gość poleinese only
ale mogę sobie popatrzeć jak to robią najlepsi

Gość poleinese only
kiery czujesz się gorszy i brzydszy to może chodzić na i być mokra od podniecenia

Gość poleinese only
come and stay

Ktos mi sprzatnął pomysł z benzyna, więc zamiennie proponuję: "kochanie, skasowalam Twój samochód" albo "Skarbie chyba zepsuła sie Twoja karta kredytowa, kupiłam futro, sukienkę i działała, a jak płaciłam za torebkę to miła Pani w sklepie powiedziała brak srodków na karcie..." A tak serio, myslę, że seksowna bielizna, seksowna bielizna (gorsecik, pończochy, stringi...) a do rego szpilki i w takim ekwipunku zaproponowac mu erotyczny masaż. Mało który ozieble powie "Kochanie, nie dzisiaj bo za chwilę jest mecz!"

Szpilki, pończochy (najlepiej czarne lub kabaretki), jakaś koronkowa koszulka lub jego koszula zapięta na jeden strategiczny guzik - mało który przejdzie nad tym do porządku dziennego [zestaw sprawdzony na partnerze] Kochanka rozpala mini i dopasowana koszulka na ramiączkach, pończochy mile widziane (kolor obojętny, nie jest wybredny). A koronkowa bielizna (lub jej całkowity brak) doprowadza go do pasji :) Pytasz o ruchy, gesty, słowa - to akurat bardziej indywidualne (jedni wolą świntuszyć, pytają na co masz ochotę, chcą, żebyś opowiedziała ze szczegółami, a inni kochać się w ciszy).