Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xbxbnvcx

Podoba Wam sie weronika rosati

Polecane posty

moim zdaniem ikona kobiecości. piękne włosy, zniewalający uśmiech i zdrowe, pełne blasku zęby... moja ocena to 10/10

Gość To jest pytanie
Czy stwierdzenie ? Osobiście mi bardzo

Gość Pitolenie o czopenie
Owszem, z urody bardzo. Mocno się starzeje jak na swój wiek, ale ona ma to już za sobą a my przed więc kto ma zgrzytać zębami :D

Gość kjfghjklcvb
zeby na bank ma sztuczne

Gość naetaaaaaaaaaaaaaaa
ta wlosy ona ma zageszczane

Gość Sarna s
Mnie by się podobała, gdyby choć w części była prawdziwa a produktów chirurgów plastycznych nie ocieniam i nie lubię

Gość fdfgfgfhg
nie, szeroka szczeka, niskie czolo jak u malpy, powieki jakies spuchniete, oczy po bokach i straszne zmarszczki zwlaszcza na czole!!!

...co nie zmienia faktu, że deklasuje 99% kobiet moim zdaniem

Gość fgfgfgfds
nie podoba mi się jej fryzura, styl i makijaż, ale generalnie, to ładna dziewczyna

Ładna to ona jest nie da sie ukryć!! Niestety Bóg nieposkąpił jej urody ale poskąpił rozumu!! Dla niej liczy się tylko kasa i kariera nic po za tym!! Osobiście nic do niej nie mam ale drażni mnie jej postępowanie!!

Gość fkfdhfgh
Ja mam ładniejsze zęby od natury, więc przestańce pierdolić. Ciekawa uroda, wygląda staro ale to bez znaczenia bo jest atrakcyjna.

Gość fgfgfgfds
co do zmarszczek, to ma wyrazistą mimikę, niektórzy tak maja, że linie mimiczne po prostu widać. wcale nie wygląda przez to staro- przecież jak weźmiesz 45 latkę z gładka twarzą bez zmarszczek, to i tak widać, że to nie jest młoda panienka. tak samo widać w drugą stronę.

....i już się zacofane paszczaki pochlastały pewne jest jedno. ona będzie bombana na 100 różnych sposobów ( przez 100 wybranych fagasów ), a dla was ( jeśli Bóg pozwoli): wibrator bateryjny, echinacea ratiopharm i siarczysty zajazd kutasem centralnie w sam środek dupy... ...w wykonaniu ciemioka bez szkołu, kasy, fantazji i polotu:)

Gość dfgfdhfgj
ja jestem w jej wieku 28 lat i nie mam ani jednej zmarszczki na czole, pod oczami tez nie mam, a teraz weźcie jej zdjęcie z bliska, na czole grube linie jak u 40chy, ona jest po prostu wstretna. i nie, nie zazdroszcze jej urody, bo jestem ladniejsza i nie mam czola jak malpa, a te oczy to ona ma zawsze takie spuchniete jakby 2 noce nie spala.

nie mój cyrk, nie moje małpy... ...ziębi mnie to, kto i jak ją zahaczył... nie moja liga, nie moje aspiracje

Gość dfgfdhfgj
to sobie poczytaj o jej związkach bo miala ich juz sporo (i to glwonie ze starszymi od siebie min. 20 lat) i jakos kazdy ją rzucil... a niby taka piekna hahaha

Gość okjb
to bys sie zdziwila jakbys wziela mnie i Rosati, wyglada jak moja matka a to ja powinnam byc jej matka :D

Gość ererrtrytytu
kolonko ją rzucil, żuławski opisał ją w książce, nie czytalam ale podobno pod postacią jakiejs esterki co to robila kariere sypiając z kim trzeba, jeszcze byla w związku z raperem ale nie pamietam ktorym, co tez napisal o niej piosenkę w ktorej ja wysmial.

Gość Esma150000
ładna dziewczyna , szkoda , że tylko niska