Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agata Mrozek

Ciągły brak czasu i pośpiech

Polecane posty

Gość Agata Mrozek

Witajcie. Od dłuższego czasu mam problem, który zaczyna mi coraz bardziej doskwierać. Tak jak napisałam w temacie jest to ciągły brak czasu i wieczny pośpiech. Prowadzę własną jednoosobową firmę, praca zajmuje mi zależnie od dnia od sześciu do nawet dwunastu godzin na dobę. Zauważyłam, że wszystko zależy od tego jak się w tej pracy zorganizuję, a mam z tym duży problem. Kiedyś tak nie było potrafiłam wykonać obowiązki w ciągu czterech godzin, a nawet zrobić sobie dzień czy dwa wolnego. Teraz wszystko mnie rozprasza, nie potrafię się skupić, ustalić priorytetów, szybko się męczę. Nie wiem jaka jest tego przyczyna To ma wpływ na inne dziedziny mojego życia, nie mam wystarczająco dużo czasu na życie rodzinne, na inne obowiązki, na odpoczynek, na rozwijanie własnych pasji, na spotkania ze znajomymi itd. Problem jest naprawdę duży, bo czuję, że czas przecieka mi przez palce, coś z życia mi umyka i z tego powodu mam często obniżony nastrój, a to z kolei powoduje, że jeszcze więcej czasu zajmuje mi praca. Kółko się zamyka, a ja nie widzę póki co światełka w tunelu. Napisałam tu, bo może ktoś ma lub miał podobny problem. Szukam jakiegoś rozwiązania, może coś podpowiecie? Dziękuję z góry.

Gość Julia150
Ja mam podobną sytuację w życiu i też szukam rozwiązania. Jeśli znajdę podzielę się nim z Tobą, może skorzystasz, a tymczasem trzymaj się i nie poddawaj.

Gość GrażkaD
Dopisuję się do klubu. Help !

Gość GrażkaD
Julora - fajny artykuł, dzięki. Uświadomił mi że mam w swoim życiu parę spraw do poukładania, grunt to dobra motywacja mam nadzieję że mi jej nie zabraknie :)

Gość Kaktusss66
Po przeczytaniu artykułu, moje postanowienie na kolejne dni - uporządkować swój czas, chyba mam z tym niemały problem

Gość Krysia1981
artykuł daje do myślenia:/

Gość Julorka
Czas to jedyna rzecz jaka nas ogranicza, więc warto dobrze nim zarządzać :)

Gość Agata Mrozek
Klientów znajduje na portalach erotycznych, przez ogloszenia w gazetach, ale czasem musze też stanąc na ulicy. kryzys, to i klientów mało :(