Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saraolivia

Jak schudąć 5kg w dwa tygodnie ?

Polecane posty

Gość saraolivia

Witam :) Czy jeśli będę jadła mniej i zdrowo to uda mi sie schudnąć te 5kg w ciągu dwóch tygodnii? Jestem szczupła,ale chciałabym wrócić do dawnej wagi (48kg) będę się wtedy lepiej czuła :) wszytskie moje znajome są chudsze ode mnie dlatego postanowiłam sobie ,że schudne. Znacie jakieś fajne diety albo macie jakieś rady? Będę bardzo wdzięczna :D Z góry dziękuję!

Gość fgfgfss
w 2 tyg? nie da rady 🖐️

Można schudnać 5 kg w 2 tygodnie, ale nie wiem czy z wagi 53 kg, bo to juz i tak jest mało. Im więcej ważysz tym więcej możesz zgubić w danym czasie. Mnie zleciało właśnie 5 kg w 2 tygodnie na diecie warzywno-owocowej według E. Dąbrowskiej, ale ja startowałam z 63 kg. Jesz wszystkei warzywa oprócz ziemniaków i strączkowych, a z owoców tylko jabłka, cytryny i grapefruity są dozwolone. NIE WILNO NIC WIĘCEJ (jeśli chcesz sie trzymać akurat tej diety). Zadnych słodyczy, żadnych tłuszczy, żadnej mąki. Można przyprawiać solą kamienną lub morską i ziołami.

Gość jakatakaja
ja schudlam kiedys na south beach 7 kg w 2 tygodnie z wagi 70 kg wzrost 170 , a w sumie to w 2,5 miesiaca polecialo 15 kg zdrowe jedzenie, i je sie zeby nie byc glodnym ale trzeba niektore produkty wyeliminowac ale cos za cos ale da sie jak sie chce!

Gość jakatakaja
a nie napislaam , z eja teraz mam 5 kg i nie moge sie zmotywowac do dietyb ciagle bym jadła, i tu własnie musze sie nastawic na diete psychicznie , bo inazcej nie zrobie no jak sie chce to sie da ale widac mi zalezy bo to tylko 5 kg i moz etemu

Gość mozna pewnie
ale wyjściowo musiałabyś ważyć ok 100 kg

Gość jakatakaja
ja wyjsciowo wazylam 70m kg - wzrost 170