Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HazyShadeOfWinter

Nagrałam nową piosenkę...

Polecane posty

pasja koleżanko to jest to co odróżnia człowieka od bydła ( nie umniejszając pociągowej chabecie )... nie zostaniesz tutaj doceniona, ale miej świadomość, ze jest ktoś kto z zadowoleniem słuchał i słucha Twojej twórczości z zadowoleniem i pełnym podziwem... jedź tak dalej a osiągniesz bardzo wiele...

Gość no jezeli masz zamiar spiewac
/nagrywac covery to tez nie widze w tym sensu

zainwestuj w dobry mikrofon bo słychać szumy ;) a poi co to robić? nie wiem ja poskładałem parę teledysków i zaczyna mnie nosić na następny i robię to po to aby po prostu zrobić :P

sama sobie odpowiedz. jeden szydełkuje, drugi grzebie w silnikach... ...a innych "stworzono" aby umilić im czas

napisać słowa to nie problem (przynajmniej ja sądzę że mógłbym spróbować :P ) gorzej z muzyką

roboty jest niewiele gorzej z pomysłem ;) z doświadczenia powiem że jak raz robiłem teledysk to pomysł na niego z miesiąc "dojrzewał" w mojej głowie

Gość masz ladny glos
ale nie powalajacy, a moze utwor nei pokazuje twoich pelnych zdolnosci? ale jak sie patrzy na te wszytskie programy typu MBTH, MT, X Fac. itp itd to widzi sie takie multum pieknych glosow, ze w takim przypadku trzeba cos wiecej niz tylko ladny glos.... poszukaj jakiejs kapeli gotyckiej czy jakie ci sie tam podobaja, na forach muzycznych czesto rozni ludzie szukaja wokalistek, moze w twojej okolicy takowych znajdziesz, zawsze jest to jakis punkt zaczepienia czy wyjscia ;)

Gość ni ni ni ni ni knight
na technice śpiewu się nie znam więc się wypowiadam, ale przyjemnie się słucha :) chciałabym Cię usłyszeć w jakichś klimatach około etnicznych, coś jak Ofra Haza albo coś koło tego.

Gość ni ni ni ni ni knight
o właśnie, Celtic Woman też by były dobre :) jak nagrasz to wrzuć linka :)