Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lenininininika

matura/studia

Polecane posty

Gość lenininininika

heeej. możecie mi coś doradzić?a więc w deklaracji maturalnej wpisałam przedmioty dodatkowe takie jak : ang (rozszerzony), biologia (podstawa) oraz wos (podstawa). wiecie może na jaką uczelnie i w jakim mieście mogłabym z takimi przedmiotami się dostać? oczywiście wiem, że liczą się progi, ale chciałabym się zorientować.

Gość SamaJa2
Wejdź na stronę uczelni która jest blisko Twojego miasta i zobacz jakich przedmiotów wymagają na danym kierunku

Gość nosz nosz nosorożec
trzeba było najpierw sprawdzić czego wymagają uczelnie na kierunek który rozważasz a dopiero wpisać je na deklaracje...

Gość ixyyyyyyyyyyy
a po co chcesz isc na studia skoro nie wiesz nawet co chcesz studiowac? z podstawa to chyba tylko na jakims zadupiu, na lepsze uczelnie i kierunki nie masz co liczyc

Gość lenininininika
uwielbiam takich hejterów :) mam parę wybranych kierunków, ale chodziło mi o jakąś radę, czy podzielenie się doświadczeniem, być może podsunęłoby mi to parę innych pomysłów. durna nie jestem, więc na słowa uważaj.

Gość wifigdansk
chyba na studia idzie się na te o jakich się marzy a nie tam gdzie jest miejsce.

Gość jestę studentę
Z takim zestawem to chyba jakaś psychologia albo coś w tym stylu.

Gość zjwiskowooowo
psychologia? chyba żart, z taką maturą to jedynie na jakąś muzykologię, egiptologię albo filologię angielską) choć tego ostatniego nie jestem pewna)

Gość jestę studentę
Chociaż w sumie, mojego znajomego przyjęli na politechnikę z rozszerzoną historią. Także tego. Wyleciał po 1 semestrze. Myślałam o psychologii na prywatnej uczelni, bo na państwowej pewnie chcą rozszerzenie. Nie wiem czy na filologie angielską nie wymagają dwóch rozszerzonych przedmiotów. Generalnie lipny wybór matury.