Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nastolatka.

rymowanki !!!!

Polecane posty

Może ktoś o tym slyszał, UNESCO robi jakoś konkurs na rymy .. Pomoże mi ktoś do szkoły wymyslić ?? (bo w szkole mam na ocenę) Potrzebuję 3 :D zaczyna się "był sobie ..." i trzeba go zakończyć "morał z tego taki..." Ja mam jeden przykladowy, ale jest beznadziejny .. Byl sobie Grześ co nie lubi jeść. Zjadal tylko żelki przez co był bardzo wielki moral z tego taki żelki kochają dzieciaki ... Cos takiego :) START :d

Gość rymowanka
zjadłam dziś kiwi i niech was to nie dziwi kiwi jest super i ma witaminy których potrzebują piękne dziewczyny poźna już godzina a szkoła sie zaczyna więc spac już uciekam bo zajebistościa ociekam ;P

Ej ale podałam według określonego tematu .. to jest ustalone jak ma się zaczynać i podsumowanie, nie moge tego zmienić, gdyby było na każdy temat to bym nie miała problemu... ale mam już trzy a musze mieć 6 :o

Gość rymowanka
to wal sie

Gość no właśnie...................
wal się na ryj

Gość Dziewczyny ! Oglądacie mecze ?
Był sobie słoń Co miał morde jak koń Jadł końskie żarcie I mówił o tym otwarcie Żył sobie po końsku Ale nie znosił fasolki po bretońsku a morał z tego taki żyj jak inne słoniaki :D Haha...

Gość Dziewczyny ! Oglądacie mecze ?
Był sobie słoń Co miał morde jak koń Jadł końskie żarcie I mówił o tym otwarcie Żył sobie po końsku Ale nie znosił fasolki po bretońsku a morał z tego taki żyj jak inne słoniaki :D Haha...

Gość no też mi, ku...... zabawa
rusz se sama mózgiem - jeśli go masz........:o

Gość rymowanka
wymyslec rymowanke to błahostka.. ale pewnie lepiej jak ktos odwali za ciebie robote

Gość rymowanka
to napisz "co ma BUŹKE.. zamiast morde"

Gość rymowanka
była sobie nastolatka taka mała i ładna agatka co dzień do szkoły grzecznie chodziła bo pania profesor bardzo lubiła miała dużo koleżanek a w szczególności Anek morał z tego taki : nie dawaj dziecku na imie Anka bo ja beda przezywali skakanka ;P

Gość po co zakładasz głupie tematy
była sobie jola chodziła do przedszkola ale do szkoły już chciała bo bardzo dużo wiedziała Gdy nadeszła nauki chwila znów za przedszkolem tęskniła a morał z tego taki najlepsze są przedszkolaki! :-P

Gość rymowanka
chyba ze nie moze byc była sobie.. to trudno sie mowi ;/

Gość rymowanka
ja pierdole :/ staramy sie a tobie i tak nie pasuje :/

nick był użyty w innym temacie, a twojego nie uważam za głupi! :-D

Był sobie pies co wabił się czes bawił się pluszowym misiem, ale ten rozwalił mu się morał z tegoo taki pieski psują misiaki może być ?

Był sobie raz pajączek miał osiem nóżek i zero rączek nie umiał surfować w internecie nie wiedział co słychać w świecie. założył więc kapelusz na główkę i poszedł na daleką wędrówkę. A morał z tego taki niech żyją pajęczaki!

Gość dupa dupcia dupeczka
był sobie Krzyś w złym humorze byl dzis dostał od mamy lizaka i posłał mamie buziaka mama bardzo o niego dbała bo go bardzo kochała krzyś lubił tez tatusia którego kochała mamusia morał z tego taki : nie ma to jak rodzinka słodka jak malinka :P

był sobie kot wabił się Psot nie lubił myszy miał swoje kaprysy lubił drapanie za uszkiem i mruczenie do poduszki a morał z tego taki kochajmy kociaki!

chyba żartujesz :-D Ale może skorzystasz i sama coś fajnego dopiszesz. Mi łatwiej przychodzi początek niż koniec takiej rymowanki!

ostatnia - bo idę spać. Był raz księżyc na niebie czy w pełni - tego nie wiem ale świecił bardzo jasno przyświecał ziemi i gwiazdom. Dzięki niemu było ślicznie nastrojowo i romantycznie A morał z tego taki bez księżyca świat byłby byle jaki 🖐️

no ja tam troszke zmieniam ale to jedna linijke czy pojedyncze slowo :) Dziekuję bardzo, od was mam 4, sama wmyśliłam 4 i jeszcze tylko dwa :P

Lubię kwiatki lecz w wazonie. Lub gdy rosną na balkonie. Lubię kwiaty lecz prawdziwe. Tylko one urodziwe. Pachną wiosną oraz latem. Kto chce zostać takim kwiatem.

Gość rymowanka
no i skończyły sie pomysły