Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadia66

Kolega mnie szantażuje co mam zrobić

Polecane posty

Gość Nadia66

zna moją taiemnicę z przeszłości kiedysmu powiedziałam a teraz mnie szantazuje chcze 3tys za milczenie co mam zrobić

Gość Anka_Nowa30
A jaka to tajemnica? Nie daj się zaszantażować!

Gość mosz majonez?
powierz nam tą tajemnice

Gość najarannnnnnna_ ankaaaa :))
a to az takie strszne, ze boisz sie ze sie wyda? niech powie .. ja bym nie płacila, bez jaj. a na przyszłosc zatanow sie zanim komus cos powiesz.

Gość Nadia66
Niechcze żeby mój chłopak się dowiedział

Gość dsfdgdg
zgłoś na policję

Gość Anka_Nowa30
To powiesz swojemu chłopakowi, żeby nie wierzył byle komu. Jeśli jednak chcesz być z nim szczera, to powiedz mu o tej tajemnicy zanim zrobi ten kolega, jeśli nie dostanie pieniędzy. A nawiasem mówiąc - co to za kolega, który szantażuje? :/

Gość mosz majonez?
to teraz idź do swojego chłopaka i powiedz mu że ten ów kolega gada ploty na twój temat i powiedz swoją tajemnice powiedz że to nie prawda a on to rozgaduje potem jak usłyszy to nie uwierzy szantażyście

Gość Nadia66
ja myślałam żeby pojść na policje i wystawic go polici spotkać się z nim i go dać im niech go wsadzą do paki

hmm. inaczej to rozegraj. powiedz na razie chłopakowi, ze Twoj znajomy zakochał sie w Tobie, chciał sie spotkać , ale Ty odmowilaś. Po odmowie stał sie agresywny itd, powiedz, ze sie go boisz.... a kiedy ten przyjdzie i wyjawi tajemnicę po prostu powiesz facetowi, ze ten sie mści za to, że go olałaś... :P

Gość Nadia66
chodzi o to że... kiedys byłam prostytutka.. ale to nie wszystko :/ zaszłam w ciążę i usunęłam... nie chce zeby chlopak sie dowiedzial bo co on o mnie pomysli.. :(

Gość lljlkjkj
nie kłam swojego chłopaka,szczerość to podstawa a temu koledze nie płać,nie ma prawa cię tak szantażować

Gość lljlkjkj
chciałabyś żeby twój chłopak cię okłamał z czymś tak równie ważnym???

A ma jakieś dowody ?

Gość Nadia66
nie wiem czy chłopak mi wybaczy to co zrobiłam jak nie znałam go i niebyliśmy razem tego ale to było 2lata temu

Gość Nadia66
Jak kocha to wszystko zrozumie i bedzie O.K w tedy niebylismy razem to nie może byc zły na mnie

Gość Anka_Nowa30
Nadio, to poważna tajemnica - jeśli naprawdę kochasz swojego chłopaka, to bądź z nim szczera. Choć musisz się liczyć, że na początku jego reakcją z pewnością będzie szok...ale jeśli jemu na Tobie zależy, to przeszłość nie będzie mieć takiego znaczenia. Lepiej sama mu o tym powiedzieć, bo prędzej czy później może to wyjść na jaw. A jak będziecie po ślubie i będziecie mieć dzieci, to co wtedy? Wyobraź sobie taką sytuację, że to on miał z jakąś kobietą dziecko. Kazał jej usunąć ciążę. A po latach, kiedy spacerujecie z własnym dzieckiem, podchodzi do Was ta kobieta i zszokowana wyznaje: "X Ty chciałeś mieć dzieci, ale nie ze mną!". Jakbyś się wtedy poczuła?

Gość Nadia66
to jest podszyw ktoś inny pisze nie ja ja nigdy nie bylam w ciąży to jakis podszyw j nigdy nie sprzedawalam się