Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cARNA ZJAAWA

odpowiem na wszystkie pytania - Daniel 32 lata

Polecane posty

Gość traderka..
to co zostawić bo teraz nie zamkne bo nie kalkuluje mi się.

Gość traderka..
Masz 32lata to pewnie masz doświadczenie w każdej dziedzinie życia dlatego pytam

Gość cARNA ZJAAWA
do traderka ja bym poszedl spac nie wazne czy to sie kalkuluje czy nie jestem wyspany, to jestem szczesliwy proste wole byc wyspany i szczesliwy niz miec kilka tys. wiecej na koncie i byc niewyspany i ........nieszczesliwy a TY co wolisz

Gość cARNA ZJAAWA
nie mam w kazdej dziedzinie doświadczenia nie potrzebuje tego nawet jestem dosc prosty:) i moze dlatego szczesliiwy czesto bywam:)

Gość traderka..
Prosty jest każdy mężczyzna. Daniel tak? Daniel powierzchownie zagłębia się we wszystko. Dlaczego zdecydowałeś się odpowiadać na każde pytanie? To raczej trudne zadanie.

Gość cARNA ZJAAWA
to nie jest takie trudne nawet dosc proste, bo zycie jest generalnie proste tylko trzeba je zrozumiec, zaakceptowac, nie walczyc zbytnio, bo nie warto... a TY ile masz lat?

Gość cARNA ZJAAWA
zadna kobitka nie problemow z facetem, seksem, miloscia, uczuciami, mhm.. Polska to kraj szczesliwych babek..

Gość cARNA ZJAAWA
a gdyby tak was zdradzal? wybaczylybyscie? pwenie tak..? ciekawy jestem...

Gość traderka..
25 życie nie jest proste Rozumiem doskonale na jakim żyję świecie i znam zycie,ale uważam że nie jest ono łatwe dla zdecydowanej większości ludzi. Bardzo wielu spraw nie akceptuje i uważam to za swój obowiązek. Walczyć należy zawsze o to co jest cenne i bezcenne;) to również nasz ludzki obowiązek. I miałąm coś jeszcze na myśli ale wyleciała mi ta myśl z głowy...

Gość traderka..
Człowiek wolny nie ma problemów uczuciowych Należy w tym celu wiązać się z wolnymi ludzmi Wolny jesteś wtedy kiedy jesteś świadomy-mało jest takich ludzi

Gość traderka..
życie jest jak plastelina ale to nie my zajmujemy się lepieniem możemy przygotowac materiał pod dzieło ale reszta nie do nas należy.

Gość traderka..
Zdrady się nie wybacza bo to bez sensu. temat mocno przerobiony

Gość lalka barbieeeeeeeee
pewnych rzeczy nie da sie zmienic, trzeba sie z nimi pogodzic, nie ma co walczyc, wtedy jest latwiej.. i trzeba miec ta swiadomosc, ze cos mozna zmienic, ale niektorych rzeczy sie nie da zmienic, choc bardzo bysmy chcieli i trzeba sie z tym pogodzic, choc moze sie wydawac to smutne ale to nie jest smutne, tylko prawdziwe

Gość cARNA ZJAAWA
nie wiem, dlaczego sie nie wybacza to ze facet przespal sie po pijaku z jakas obca mu baba to znaczy ze go przestalas kochac

Gość traderka..
Ludzie powinni sięgać wzrokiem dalej niż wokół własnego podwórka. Powinni walczyć nie tylko o siebie.

Gość cARNA ZJAAWA
do lalka zgadzam sie z Toba w 100 %

Gość cARNA ZJAAWA
do traderka kiedys przeczytalem takie zdanie: jakby kazdy pomyslal o sobie, to by o wszystkich bylo pomyslane taaaaaaaaa, nie mozna byc egoista.. ale wiele kobiet pelni role "meczennicy", poswiecaja sie, nie dbajac o siebie, o swoje potrzeby... nie wiem dlaczego tak robia...

Gość traderka..
To znaczy że zapomniał o mnie i mnie zdradził Nawet po pijaku nie zapominam kim jestem i dokąd zmierzam. Jeśłi on ma z tym problem to znaczy że nie pasuje do mnie. Zdrada nie psuje do mojego idealu. Ja nie wybacze i on mi nie wybaczy wszystko ustalone.

Gość traderka..
Jeśłi któraś nie dba o siebie to z braku kasy. Kasę odkłada na kupkę myśląc i dzieląc co na co przeznaczy za x lat itp. jak dba znaczy że ma za co to proste nie muszę się nad tym zastanawiać. Zasada zawsze jest jedna Masz wydajesz nie masz nie wydajesz

Gość traderka..
Ok patrząc na wykresy wnioskuje że sen dobrze mi zrobi. Dobranoc.

Gość cARNA ZJAAWA
odnosnie zdrady czy ludziie sa nieomylni czy wszystko mozna zaplanowac czy jak ktos jest pijany, to musi byc swiadomy tego co robi czy jak sie kocha, to mozna wybaczyc, dac 2 szanse

Gość cARNA ZJAAWA
czyli zwiazek musi byc idealny ale idealny alboo zaden..?

Gość cARNA ZJAAWA
dobranoc kobitki, cipeczki i ksiezniczki odwzwe sie jutro.. przemyslcie to i owo

Gość cARNA ZJAAWA
Co tam u Was slychac? Maciie nowe pytania?

Gość lara von J
powiedz mi na co zwracasz uwagę w dziewczynie jak ja widzisz na ulicy? co jest najważniejsze? i czy wiek ma znaczenie w tej kwestii?

Gość cARNA ZJAAWA
na twarz i czy jest ogolnie zgrabna.. jak mialem nascie lat to zwracalem uwage tylko na wyglad z czasem jednak bardziej cenie intelekt niz wyglad, choc wyglad tez ma znaczenie

Gość lara von J
trudno ocenić intelekt jak ktoś przechodzi ulica obok Ciebie a wiek ? jakie granice?

Gość cARNA ZJAAWA
z intelektem to chodzilo mi juz o zwiazek z kobieta wiek, mhm , nie zastanawialem sie.. od 20 wzwyż do 35.., jezeli dobrze oceniam wiek, bo jest to ostatnio coraz trudniejsze:)

Gość lara von J
a i moze podpowiesz mi jakiś fajny zapach perfum, bo chce zrobić prezent mojemu skarbowi a nie mam pomysłu,

Gość cARNA ZJAAWA
do lara a Ty ile masz lat? i skad to pytanie?:) Lubisz jak sie za Toba ogladaja faceci:)?