Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kfa;lfj;lzakjf

Jest mi smutno

Polecane posty

Gość kfa;lfj;lzakjf

Chciałabym, żeby mnie ktoś przytulił. Po prostu chciałabym, żeby mnie ktoś przytulił.

Gość piotrksssssss
Co się stało ,że jesteś taka smutna ?

Gość piotrksssssss
skąd jesteś ?

Gość mstyyurjkdl;wjl;
Nie martw się po chwilowych kryzysach, znowu świeci Słońce. ja też nie jestem zbyt entuzjastycznie nastawiony do swojego życia, ale jest jakie jest i nie mam innego

Gość zenek123123123
Podobno w ordowiku też była chwila kryzysu. Wymarło 80% gatunków zwierząt :O

Gość mstyyurjkdl;wjl;
kfa;lfj;lzakjf heh:( to tak jak moje, ale nadzieję trzeba mieć, choć coraz częściej to nie odparte wrażenie, ze moje życie jest już przegrane:(

Gość a może ktoś kocha i nie może
nie jesteś sama też tak mam...

Gość mstyyurjkdl;wjl;
kfa;lfj;lzakjf Spróbuj poszukać jakiegoś sensu swego życia, więcej nadziei miej, bo mi już jej brakuje, a gdy jej brakuje to już robi się naprawdę bezsens;/ Moze spróbuj coś z siebie jednak wyrzucić, będzie Ci lżej, a jutro wstanie nowy dzień i zaświeci Słońca. Spróbuj się nim podelektować, bo niektórzy nie maja możliwości, żeby np. tym się zachwycić:)

Gość mstyyurjkdl;wjl;
To ucz się na swoich błędach i ich nie powtarzaj. nie znam sytuacji, wiec jedynie tak ogólnie mogę pomóc. Zmień podejście dożycia is taraj się polubić siebie, bo tak czy siak jesteś wartościowa osoba, co nie zwalnia z pracy nad sobą, zacznij małymi kroczkami, zachwyć się Słońcem jutro, a przed lustrem powiedz sobie, że jesteś super dziewczyna:) Albo na kartce wypisz swoje zalety i wady i zobaczysz, że tych pierwszych jest znacznie więcej:0 A jeśli niebo nie jest zachmurzone pooglądaj gwiazdy, to niesamowity widok:)

Gość mstyyurjkdl;wjl;
Nie za wiele rozumiem, ale zauroczyłaś się w kimś wirtualnie poznanym?? Może go sobie wyidealizowałaś? Zdarza się. Zajmij swoja uwagę czymś innym. Próbuj jakoś to rozwiązać. jeżeli to opcja nieperspektywiczna, to lepiej przerwać to i zapomnieć niż się łudzić i karmić taka nadzieja dobranoc:)

Gość plolsjkpsadka[p
Internet to namiastka relacji międzyludzkich, nie warto się nakręcać, może po prostu wynika to z pewnych potrzeb emocjonalnych, które masz, jestem jak wyschnięta studnia, która potrzebuje kropli wody, przytulenia i stad może to wynika. Nie jesteś głupia:)

Gość znowu 10 osób pisze..,
jeśli się ukrywa to na pewno kłamał i udawał ,a jak zobaczył że konfrontacja z rzeczywistością się zbliża to wolał się ukryć. zwyczajnie ktoś się tobą zabawił więc nie ma nad kim rozpaczać. chociaż z drugiej strony dopóki będziesz w niepewności to twój stan pewnie nie ulegnie zmianie i koło się zamyka.

Gość kfa;lfj;lzakjf
znowu 10 osob pisze "chociaż z drugiej strony dopóki będziesz w niepewności to twój stan pewnie nie ulegnie zmianie i koło się zamyka. " No właśnie to jest problem.

obawiam się że to może być problem nierozwiązywalny.

Gość kajajajajajajaaj
ja się brzydze czyjegos dotyku mam tak od dawna nawet zwierzętami się brzydze

dlatego na przyszłość lepiej nie angażować się w prywatne rozmowy z nieznajomymi z netu. nic dobrego z tego nie wyniknie. w necie pełno dziwaków - nie twierdzę oczywiście że ten twój taki jest ale na przyszłość weź pod uwagę że jak widzisz kogoś na własne oczy to łatwo ocenić czy jest normalny a jesli nie widzisz to może być bardzo trudno. w necie każdy może być kim zechce. no może nie każdy ale każdy z psychicznym defektem. a już łatwowierności w stosunku do ludzi w zestawieniu z internetem to masakra, wiem co piszę. ciesz się że nie skończyło się tak :D http://www.se.pl/wydarzenia/kronika-kryminalna/koszalin-zabi-mezczyzne-ktory-udawa-przed-nim-piekna-kobiete_255343.html więc może lepiej że nie wiesz i się ukrył :D bo kto wie co się mogło kryć za tym zniknieciem.

Gość kfa;lfj;lzakjf
jak go sprawdze! nie mam szans.

rozmaiwałaś przecież zakładam że przez telefon. poza tym lepiej nie wiedzieć i czuć się tak jak się czujesz niż się dowiedzieć i wyładować swoją złośc w trudny do przewidzenai sposób. co zrobisz jak się okaże że robił sobie z ciebie jaja, we wszystkim kłamał itd. ? to już chyba lepiej czuć się fatalnie i być w niepewności. może spróbuj z jakąs autosugestią na kobiety autosugestie chyba świetnie działają. pomyśl że jak ktoś nie ma odwagi nawet po takim czasie powiedzieć prawdy już nie mówie o przepraszam bo takiemu osobnikowi to do głowy na pewno nie przyjdzie, tak samo jak to że ci to nie daje żyć więc nie warto o nim myśleć.

Gość jflajfajf
znowu 10 osób pisze.., 100 razy wole poznac prawde niz zyc w niepewnosci!!!!!! Po prostu chce poznac prawde!!!! Dla mnie tylko to sie liczy!!! świdomośc nierozwiązanej zagadki doprowadza mnie do szału!!!

doskonale rozumiem że doprowadza CIę do szału, chciałem abyś zastanowiła się nad tym, że może lepiej dla Ciebie jak się prawdy nie dowiesz.